Czy ktokolwiek czyta w ogóle te artykuły przed komentowaniem ? Artykuł o pozycji mniejszości w Europie i ich dostępie do spraw decyzyjnych a komentarz o jakimś chochole że ktoś ma problem że Europa nie jest czarna. Nie wiem czy to kwestia braku zrozumienia angielskiego i pewnych niuansów językowych czy po prostu głupota. Coraz bardziej mam wrażenie że wykop by kupę kasy na serwerach oszczędził jakby usunął linki ze znalezisk, bo chyba i tak nikt ich nie odwiedza #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #blm
2019 European elections resulted in just 5% of those elected to the parliament being from ethnic minority groups, despite racial and ethnic minorities making up at least 10% of the total EU population.
Rzeczywiście dramat i rasizm, a ilu z tych imigrantów ma prawa wyborcze, obywatelstwo? I kto tu robi chochoła?
@elf_pszeniczny: wiem że to może być szok, ale nie każdy czarny i brązowy w Europie to imigrant bez obywatelstwa. Inne rasy w Europie to nie jest wymysł ostatnich 20lat. Nawet nie mówiąc o tych że mówimy o tym jaka reprezentację ma grupa ludzi, jeżeli byśmy mieli jak w Chinach czy Arabia że prawie niemozliwe jest dostać obywatelstwo to problemy tych grup nie istnieją ?
Czy ktokolwiek czyta w ogóle te artykuły przed komentowaniem ? Artykuł o pozycji mniejszości w Europie i ich dostępie do spraw decyzyjnych a komentarz o jakimś chochole że ktoś ma problem że Europa nie jest czarna. Nie wiem czy to kwestia braku zrozumienia angielskiego i pewnych niuansów językowych czy po prostu głupota. Coraz bardziej mam wrażenie że wykop by kupę kasy na serwerach oszczędził jakby usunął linki ze znalezisk, bo chyba i tak nikt ich nie odwiedza
#bekazprawakow #neuropa #4konserwy #blm
Rzeczywiście dramat i rasizm, a ilu z tych imigrantów ma prawa wyborcze, obywatelstwo?
I kto tu robi chochoła?
@elf_pszeniczny: Psss to jest ten problem o którym mówią