Aktywne Wpisy
6aesthetic9 +294
Losowo mi się przypomniało że jak miałem 12 lat to zwaliłem konia do jakiegoś artykułu na onecie o Kasi Cichopek xdd
3 w nocy i tak tego nikt nie czyta #!$%@? falubaz #!$%@? spać elo xd
3 w nocy i tak tego nikt nie czyta #!$%@? falubaz #!$%@? spać elo xd
wfyokyga +74
Synek a ty grałeś w colina? Czy tylko te ned for spid i maluch racer?
@ButtHurtAlert: u prawaczków wiedzę, że stabilnie. Twierdzą dalej oblężona, a fakty są lewackie xd
Nauka nie jest do #!$%@? polityczna żebyś sobie jeden z drugim się uważał za jedynych oświeconych. Każdy ma prawo do wiedzy niezaburzonej poglądami, a robienie z Wikipedii i "nauki" tuby propagandowej to zbrodnia przeciwko nauce.
@ButtHurtAlert: jak masz badania na swoją tezę to nie usuną, jak wrzucasz jakieś randomowe mądrości panajanuża to usuwają (i bardzo #!$%@? dobrze)
Wystarczy że coś się nie zgadza ze światopoglądem i jest usuwane.
Tak tak, na pewno XD
Jak są na cis badania to nie jest usuwane, a jak badania naukowe nie grają z twoim światopoglądem to już twoja sprawa.
@ButtHurtAlert: gdzie?
rozumiem że jest 21 i po wieczorynce, ale żeby już iść spać? xD A co do "nie chce mi sie szuakć chcesz to sobie poszukaj - też by mi się nie chciało szukać nieistniejących rzecz
NO TAK PO PROSTU JEST A KTO NIE WIDZI TEN IDEOLOGICZNIE ZACZADZONY TFU TĘCZUŚ LEWAREK XDD
@ButtHurtAlert: XDDD
Jako Wikipedysta mogę powiedzieć, że przeróżni ludzie edytują artykuły. I większym problemem są po prostu uparci i przekonani o swojej wszechwiedzy edytorzy, a nie wyimaginowana klika lewactwa.
@ButtHurtAlert: dobrze że macie swoją conservopedie XD