Wpis z mikrobloga

@Jack_of_Blades: może poczuły że to za wysokie progi ? i zrezygnowały wiedząc że typ chce je puknąć i pewnie rypie takie jak one co weekend i nie chciały takiego związku.
Żartuje pewnie powiedział coś głupiego albo zachowywał się jak zjeb to wyszły proste
  • Odpowiedz
@Jack_of_Blades bo przecież to są wyznaczniki powodzenia w życiu towarzyskim.. XD Sugerujesz, że kobieta, którą interesuje jego hajs, czy może nienaganny wygląd to kandydatka na żonę? Takie powinny być skreślane jako pierwsze, a nie desperacko pożądane.. ()
  • Odpowiedz
@Jack_of_Blades: To zależy co rozumiesz pod pojęciem spotkań. Jakbym ja miał lecieć na siłę i spotykać się z każdą z par, to pewnie ogarnąłbym 6-10 spotkań na ja wiem....40-60 par. Problem w tym, że jak zaczniesz rozmawiać z tymi laskami to się okaże, że ona się w sumie niczym w życiu nie zajmuje, sama jest jakaś taka obojętna, nic szczególnego - mi się w takich chwilach np. odechciewa, bo szkoda
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Oknonapodworze: podaje przykład, od 9 lat nie muszę szukać ale jakbym miał to np na grupie np. aktywny Kraków, single na szlaku górskim, single na rowerze, jakiejś grupy osób doszkalających swój język, jakieś kursy tańca etc. Na Instagramie czy tinderze takich grup nie znajdziesz xd
  • Odpowiedz
@wam116: no tak, bo przecież w innych grupach nie znajdują się osoby, które nienawidzą wszystkich dookoła xD. Takich samych spierdonów spotkasz w skrajnym prawactwie jak i w skrajnym lewactwie, więc czym jesteś zdziwiony? A p-------------e się do internetowego slangu, który skraca powtarzalne sformułowania to już w ogóle XD
  • Odpowiedz