Aktywne Wpisy
board_of_trustees +160
Jarczur +76
Zaraz czeka mnie najpewniej zmiana pracy (100% zdalnie), a też żyćko mnie zmusiło żeby wynieść się z mojego dotychczasowego "biura" w sypialni - więc musiałem sobie ogarnąć nową dziuplę w domu do roboty.
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
@Arveit: Nie jest fajne to wyśmiewanie upośledzonego dziecka które nie potrafi podetrzeć sobie d--y. Tutaj mówimy o kimś kto nie potrafi pełnić swojej funkcji, a jest jedną z ważniejszych osób w państwie. Jak nie potrafi mówić po angielsku to niech jak profesjonalista weźmie ze sobą
@Finsky: zgoda. Ale nie świadczy to o człowieku, który nie ma obowiązku znać języka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Arveit: Oj dobrze dobrze, Andrianek to taki dobry chłopczyk i tak się stara. Na pewno dostanie 5 z klasówki, a jak nie to i tak będziemy szczęśliwi
@Azaajaszz: ale wszystkich na poziom co najmniej B2? Bo o ile angielski to spokojnie da rade, to w 6 lat 3 jezyki tak biegle, realnie biegle, to niezle osiagniecie, szczegolnie ze caly czas pracowal zawodowo.
@DryfWiatrowZachodnich: Właśnie dlatego.
Poza tym, on ma najlepszych nauczycieli, którym
Pytam, bo taka np rodzina krolewska z Wielkiej Brytanii, niby tam czesc umie francuski, ale realnie to z kartki przeczyta w miare poprawnie teskt, jedynie Krolowa trzyma poziom i potrafi w takim francuskim pogadac ( ͡° ͜
Komentarz usunięty przez autora