Wpis z mikrobloga

Wczoraj spytałem się Matki co kupić Ojcu na dzien ojca. Stwierdziła, że nic. To sie spytałem czemu bo ona dostaje od nas prezenty na dzien matki i kobiet, to wraz z młodszym czyms bo nie nazwe tego siostrą zaczeły mówić, że to tylko dzień ojca a one są kobietami to im się należy. I od wczoraj stwierdziłem, że już nigdy odemnie nic nie dostaną a ojcu kupiłem najlepszą w----y i zabieram go dzisiaj do jego ulubionego kebaba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#madka #dzienojca #prezent #logikarozowychpaskow
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Karling: I dobrze! Co to za roszczeniowa postawa ( ͡° ʖ̯ ͡°) u mnie w domu wszyscy kochamy Tate i zawsze dostaje porządny prezent i każde dziecko zawsze pamięta
  • Odpowiedz
@Karling: Co ty się z własnym kutasem na łby pozamieniałeś? Księżniczce należą się kwiaty bo jest dzień ojca - ona jest niedoceniona, pozatym halo - kto twojego ojca urodził? Kobieta - no to proste że w dzień ojca trzeba dać prezent żonie - matce - kochance - każdej... Czego nie rozumiesz?
  • Odpowiedz
@Karling: Boże, co za rak. Mi mama sama przypominała przed weekendem o ndiu ojca, wymieniła co można mu kupić i nawet zaproponowała, że jak nie starczy mi kasy to dołoży xd
Mój padre już od dawna ma klepnięty duży prezent z okazji okrągłych urodzin, więc dzisiaj tylko kraftowe piwka i dużo dobroci dostał. Czekamy na lipiec żeby go zaskoczyć ()
  • Odpowiedz
ojcu kupiłem najlepszą w----y i zabieram go dzisiaj do jego ulubionego kebaba ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Karling: mi ojciec nic nie kupił na dzień dziecka ani nawet nie zadzwonił, więc też go olałem.
  • Odpowiedz
@Karling: miałem podobnie, mamuska mi mói, że jakas jej kolezanka byla swiadkiem jak dziadek z 80l kupił pierscionek z brylantem dla zony za 2k, bo jakies tam gody obchodzili, ja mówię, że ciekawe co ona jemu kupiła, a mama, że nie no ona to chyba nic nie powinna, kobietą jest xD
  • Odpowiedz