Aktywne Wpisy
WielkiNos +158
Wydziarasy szukają sposobów na przykrycie tatuaży, bo już im się znudziły?
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
marta99x +2
Dlaczego wy mężczyźni nie potraficie docenić swojej kobiety. Zamiast wywoływać uśmiech na jej twarzy to ciągle sprawiacie jej przykrość. Takim sposobem ona w końcu odejdzie albo ciebie w--------i ze swojego mieszkania….
#samozycie #calaprawda
#samozycie #calaprawda
Podczas rozmowy złapałam fajne flow z rekruterem, nawet sobie żartowaliśmy. Powiedział, że mam bogate doświadczenie, że moje cv ładnie wygląda. Podczas pytań technicznych odpowiedziałam na wszystkie pytania dobrze. Jak opowiedział mi o projekcie, do którego by mnie przydzielił to powiedziałam, że to idealny projekt dla mnie, bo w 100% nachodzi na moje zainteresowania. Aplikowałam na testera oprogramowania, rok już pracuję jako tester, do tego mam inne praktyki programistyczne. Umiem w programowanie, ogarniam na czym polega testowanie. Na wszystkie pytania odpowiadałam dobrze. Kurcze, ale mi przykro. Nawet nie wiem co zrobiłam nie tak i nie wiem w czym ktoś inny był lepszy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pracbaza #smutnazaba
Mistrzami w tym są ludzie z cdp.
Najlepiej odezwać się do nich mailem, nikt tego źle nie odbierze.
Miałem podobną sytuację gdy rekrutowałem się na Project Assistanta (branża gamedev) - w wymaganiach brak doświadczenia,
@janeeyrie: dobra dobra, nie czaruj, jesli juz to idzie to w druga strone - rekrutuje sie kobiety na sile, tworzy konferencje dla nich, grupy wsparcia dla nich.