Aktywne Wpisy
Beka z terapii i pokolenia płatków śniegów.
Co druga tinderówka w opisie coś o terapii i przepracowywaniu problemów XD. Ja p------e jak czytam jakiegoś cuckolda, który to popiera to widzę w głowie takiego Zakolaka Norwooda, który robi za beta providera jakiegoś karyńska i uważa że to normalne. Chodzą na terapię dla par za którą cuck płaci i słucha że ona musi się wyszaleć bo ma problemy z deklem i karuzela kutang to
Co druga tinderówka w opisie coś o terapii i przepracowywaniu problemów XD. Ja p------e jak czytam jakiegoś cuckolda, który to popiera to widzę w głowie takiego Zakolaka Norwooda, który robi za beta providera jakiegoś karyńska i uważa że to normalne. Chodzą na terapię dla par za którą cuck płaci i słucha że ona musi się wyszaleć bo ma problemy z deklem i karuzela kutang to
mobutu2 +17
Zawsze popieram administrację!
Jak zwykle działania moderacji odkryły pokłady hipokryzji.
Zobaczmy, ilu z tych, którzy teraz głośno krzyczą o solidarności, subskrybowali osobę czolgową?
Żadny
Jak zwykle działania moderacji odkryły pokłady hipokryzji.
Zobaczmy, ilu z tych, którzy teraz głośno krzyczą o solidarności, subskrybowali osobę czolgową?
Żadny
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
albo idą na rozmowę o pracę w miejsce gdzie mogą być one problemem (mało jest takich miejsc ale nadal są)
Ojtam. Ja przenoszę tę samą tapetę z telefonu na telefon i nie narzekam.
Ale fakt faktem nowe gwiazdki p---o już bez dziar raczej. Wydziarana = m--f. Kolega mówił.
A tymczasem dzisiaj wytatuowane są i 20-letnie Kasie - studentki psychologii, 30-letnie Anity z korpo i nawet 50-letnie Grażynki xDD
@Lolenson1888 obecnie wielu kryminalistów rezygnuje z tatuaży, a ludzie na poważnych stanowiskach, od których się wymaga najwyższej kultury się bazgraja po szyję.
Najśmieszniejsze jest to, że chociaż ludzie wychodzą z mentalnej piwnicy to wciąż w internecie można spotkać ludzi którym wydaje się, że tatuaż to domena patologi i nizin społecznych. Ciekawi mnie ten mechanizm.
Tak jak mówisz. Żeby było mało to ladacznice nawet chusty nie noszą i świecą dupami w tych jeansach zamiast normalnie nosić spódnicę. Jeszcze
Komentarz usunięty przez moderatora
@Viking- najbardziej oczywisty powód - tatuaże wyglądają jak kupa. A poza tym głupi stolik mi się nudzi po miesiącu, a z takim obrazkiem zostaje się do końca życia. Nawet przestawić go w inne miejsce się nie da jak obrazu np. w domu. Trzeba z nim zgnić.