Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 167
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marta99x: Potrafimy, to, że Ty trafiłaś na takiego nie stawia nas wszystkich na równi. Inna kwestia to czy Ty nie byłaś w Twoim nieudanym związku wredną p---ą.
  • Odpowiedz
  • 2
@onootza wredna p---a raczej nie zajmuje się domem, nic ja nie obchodzi, wolałaby siedzieć i nic nie robić a pieniążki by spływały, nie ja taka nie jestem zajmuje się domem, naszymi trzema kotami, obiad jest zawsze, posprzątane jest zawsze a i tak to za mało..ciągle tylko słyszę jaka to ja c-----a jestem zamiast cokolwiek dobrego dodającego otuchy
  • Odpowiedz
  • 2
@JoeGlodomor faktycznie mogłam to źle ująć i każdy może to zrozumieć po swojemu, pisząc to miałam na myśli swój 5 związek w którym ponownie to ja jestem złą osobą mimo swojej dobroci, a druga strona nie widzi że robi coś źle i sprawia mi przykrość, po prostu mam chyba życiowego pecha i powinnam zostać sama
  • Odpowiedz
  • 2
@JoeGlodomor ze mną jest wszystko w porządku, kazdy związek mnie czegoś nauczył i mam wyciągnięte z tego wnioski, jeśli np coś robię źle to potrafię się przyznać i przeprosić, obecnie druga strona tego nie potrafi i nieważne co się wydarzy to za każdym razem wina jest zrzucana na mnie, ja tylko chciałam żyć w zdrowym związku i z kimś na kim mogłabym polegać czy to jest tak wiele? Myślę że nie,
  • Odpowiedz
  • 1
@JoeGlodomor przepraszam w jakim tempie? tak to jest jak na poczatku relacji udają kogoś kim nie są a dopiero po roku czy 2 latach wychodzi prawdziwa twarz, a wystarczyło tylko nie udawać, widocznie przyciąganie mam do takich a nie innych
  • Odpowiedz
  • 1
@mk321 gdybym nie widziała, że robię źle to bym się do tego nie przyznała, każdy popełnia błędy tylko nie każdy jest tego świadomy i potrafi się do tego przyznać
  • Odpowiedz
Dlaczego wy mężczyźni nie potraficie docenić swojej kobiety. Zamiast wywoływać uśmiech na jej twarzy to ciągle sprawiacie jej przykrość.

@marta99x: Pewnie dlatego, że kobiecie wciąż mało. Mężczyzna, który robił coś dla kobiety, a ta tego nie zauważała albo wprost oczekiwała więcej, w pewnym momencie odpuszcza. Niektórych kobiet nie da się ustatysfakcjonować. Często kobieta oczekuje czegoś konkretnego, kiedy mężczyzna docenia ją na tysiące innych sposobów - lecz to jej nie odpowiada,
  • Odpowiedz
  • 2
@MattCobosco rozumiem o co chodzi, jednak mi wystarczy tylko jakby wziął odkurzacz i odkurzył nie oczekuję od niego nie wiadomo czego tylko pomocy czasem w obowiązkach, tymbardziej że teraz mam uszkodzony nerw pośrodkowy w lewej ręce i jest mi samej ciężko wykonywać niektóre czynności bo mnie boli i prądy przechodzą przez pół ręki, a badania i lekarzy mam dopiero po nowym roku -.-
  • Odpowiedz
@marta99x: spoko, nie mówię, że nie powinnaś niczego wymagać. Rzecz w tym, że oczekujesz od niego konkretnej czynności - odkurzenie podłóg. On może tego nie robić z przeróżnych względów, które mogą nawet nie dotyczyć Ciebie, a być np. jakimiś jego problemami, w tym wewnętrznymi blokadami. Moim zdaniem nie powinnaś tego rozciągać na to, że: "nie potrafi docenić swojej kobiety" i "Zamiast wywoływać uśmiech na jej twarzy to ciągle sprawia jej
  • Odpowiedz