Aktywne Wpisy
tomasz-jarmoc +105
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe #kumburgaz #turcja
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
mam samochód kia ceed z 2010. zawsze tankuję w niej benzynę 95. Czy mogę też tankować 98? zwłaszcza jeśli są w ten samej cenie? czym to się różni? czy można te paliwa "mieszać" tzn nalać 98 jeśli mam np pół baku 95?
#samochody #motoryzacja #kia #ceed
#samochody #motoryzacja #kia #ceed
Chciałbym poznać Wasze opinie w sprawie poszukiwania pierwsze autka :).
Cechy: hatchback/miejski, może być sedan; autko dla pary, używany, rocznikowo od 2009-10 roku, automat, przebieg do 200tys.
Zależy mi na trwałości silnika i modelach, które nie łapią rdzy zbyt szybko.
Czy w budżecie do 40 tys. coś się znajdzie? Czy warto jakikolwiek komis rozważać w okolicach Warszawy lub Lublina?
Z modeli, które rozważałem są hyundaie i30 i astry IV, Ford mk3, a gdybym miał trochę więcej hajsu, to ds5 citroen.
Pewnie mam za duże wymagania, ale po prostu zbieram opinie z różnych stron.
#samochody #motoryzacja #szukamauta
I niech Ci sie zepsuje jakas p------a za 300zl w 20 letnim samochodzie.
Ale nie bedziesz sie martwil ze kupiles pierwsze auto za 40k i co chwila stoi u lakiernika
Ale jak sie zaczynalo to roznie bywalo z parkowaniem.
Moim skromnym zdaniem najwieksza awaryjnosc ma takie ałto jakiego szuka p0lak.
Czyli kolo 10 lat i mniej niz
I jasne nie ma co kupować auta z niskim przebiegiem naprawianym w stodole, ale normalną używkę z papierami na naprawy za większą cenę już tak. Imo warto brać młodsze auta wystarczy popatrzeć na testy ncap strefy
Udanego dzionka dla Mireczków.
Bajo