Wpis z mikrobloga

@dom3ll: oprócz tego, że kolory tapety w c--j ci nie pasują do widżetu to ładnie to wygląda i jak dla mnie najfajniejsza rzecz w nowym iOS. czekam na oficjalny release, bo mi szkoda nerwów na bety
  • Odpowiedz
@pekak: tu nie chodzi o to, że nowe opcje. Tu chodzi o to, że apple ciągnie pomysły z różnych firm, których telefony teraz oparte sa na androidzie i ogłasza to jako wielki sukces albo jako wielką aktualizację.

Ja rozumiem, że apple dla niektórych to sprzęt dobry i zamknięty system jest OK, ponieważ wszystko jest optymalizowane pod te kilka modeli.

Rozumiem tez androidowcow, którzy moduja swoje telefony i dla ktorych zamknięty
  • Odpowiedz
@dom3ll: na SE 1 gen póki co też nie ma źle. Zauważyłem jedynie braki w tłumaczeniu, ale skoro to pierwsza beta, to nie będę narzekać. Wydajność bez zauważalnych zmian w sumie, jak wrócę do siebie będę dalej testować - głównie interesuje mnie bateria.
  • Odpowiedz
Tu chodzi o to, że apple ciągnie pomysły z różnych firm, których telefony teraz oparte sa na androidzie i ogłasza to jako wielki sukces albo jako wielką aktualizację.

@RozbrykanyKartofelek: no bo to jest dosyć spora aktualizacja dla iOS. Nigdzie nie twierdzą, że to rewolucyjne rozwiązanie, albo że wprowadzili je jako pierwsi. Dla mnie to np. bardzo fajne rozwiązanie i podobają mi się nowe ficzery w systemie. C--j mnie to obchodzi,
  • Odpowiedz
  • 0
@srodaczwartek: A to braki w tłumaczeniu zawsze były z tego co pamietam na każdej becie. Co do baterii to tez jestem ciekaw póki co odłączony od ładowarki o godzinie 01:00 i 82%
  • Odpowiedz