Aktywne Wpisy
ZdzislawRotterdam +182

źródło: 1000021087
Pobierz
Zopyross +5
Coraz częściej widzę oferty sprzedaży domów jednorodzinnych zakładających wymianę za mieszkanie i dopłatę albo dwa mieszkania. Za takimi wariantami kryją się dramaty rodzinne, pewnie chłop stawiał duży dom z myślą, że się tu jeszcze wnuki odchowają a tymczasem córka z synem trochę podrośli, dowody z urzędu odebrali i zakomunikowali, że się wyprowadzają a najlepiej to im mieszkanie w centrum gdzieś kup
Dzisiaj niemożliwością jest odtworzenie wielopokoleniowej rodziny żyjącej w modelu naszych dziadków,
Dzisiaj niemożliwością jest odtworzenie wielopokoleniowej rodziny żyjącej w modelu naszych dziadków,

źródło: dzci
Pobierz
Jakbyście się zastanawiali - tyle zostaje po człowieku.
Sąsiad z drugiego piętra wziął z domu krzesło, przyjechał do mnie na korytarz na ósme i wyskoczył przez okno :/
Przez kilka godzin korytarz był ogrodzony taśmą i pilnowała policja. Potem sobie pojechali, zostało tylko krzesło...
źródło: IMG_20250418_145841476_HDR
Pobierz@Prokurator_powiatowy: Krzesło może być już nawiedzone.
( ͡º ͜ʖ͡º)
@Lupus_Management: U mnie, to gdyby nawet wyskoczył któryś z sąsiadów mieszkających obok to bym nie wiedział, bo nawet nie wiem jak wyglądają, a co dopiero ktoś z innego piętra XD
Wyświetliło mi się w gorących pod twoim postem (ʘ‿ʘ)
źródło: 1000038337
Pobierz