Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
DrakkainenV +178
XDDDD
Ale że Wykop, krzyczący od lat, że gospodarka jest najważniejsza i precz z tematami zastępczyni, aż tak wyplusuje ten unik, to się nie spodziewałem.
P.S. Bosak u Holeckiej jasno pokazał, że nie ma pojęcia, jak działają składki na ubezpieczenie społeczne na działalności gospodarczej.
#bekazkonfederacji #4konserwy #neuropa #bosak #bekazprawakow #gospodarka #polityka
@smyl: To my chyba na jakichś innych wykopach siedzimy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rebahr: Ale co my w ogóle porównujemy, przecież jak prezydent i prezes są z jednej partii (i to akurat tak specyficznej jaką jest PiS) to wiadomo że będzie istniał nacisk ze strony Kaczyńskiego (btw polecam wypowiedzi Adriana sprzed 5 lat kiedy zarzekał się że będzie niezależną głową państwa xD).
Zarówno Bosak jak i Konfederacja
Ta odpowiedź sugeruje, że K chce w swoim rządzie specjalistów z każdej dziedziny, a nie np historyka w Ministerstwie Finansów.
Celem obniżania podatków jest pobudzenie gospodarki, zwiększenie zasobności portfelów Polaków, a co za tym idzie wydatków na inwestycje i przedsiębiorczości. Odgruzowanie biurokracji i redukcja niedziałających programów socjalnych pozwoli
żałosne, wojenka polityczna jak zwykle a moderacja wali rogala do zdjec w zbożu
Komentarz usunięty przez moderatora
@smyl: W robieniu intelektualnych fikołków
@turbosowa: Ja się nie mam zamiaru przywalać do tego, że chce by stanowiska były obsadzone przez ludzi kompetentnych. Przerażające natomiast jest to podejście, że teraz jebnijmy populistycznymi hasłami, a finansowaniem będziemy się później martwić.
Zanim wywróci się system państwowy do góry nogami trzeba mieć przygotowany plan działania i wiedzieć z czego się go
@TenTypZez: Udaje, że podejmuje. Jak dostał konkretne pytanie to się przestraszył.
Komentarz usunięty przez autora