Wpis z mikrobloga

Nie zaskoczyło mnie, że Bosak ma w dupie własne propozycje gospodarcze, bo wiadomo, że to nie są dla niego ważne rzeczy, w przeciwieństwie do Hindusa w Uber Eats, sędziego ateisty i dwóch mężczyzn publicznie obnoszących się że swoją seksualnością przez trzymanie się za ręce.

Ale że Wykop, krzyczący od lat, że gospodarka jest najważniejsza i precz z tematami zastępczyni, aż tak wyplusuje ten unik, to się nie spodziewałem.

P.S. Bosak u Holeckiej jasno pokazał, że nie ma pojęcia, jak działają składki na ubezpieczenie społeczne na działalności gospodarczej.

#bekazkonfederacji #4konserwy #neuropa #bosak #bekazprawakow #gospodarka #polityka
smyl - Nie zaskoczyło mnie, że Bosak ma w dupie własne propozycje gospodarcze, bo wia...

źródło: comment_1592808714NvC5UfWOGrgJmnsxjTSV9X.jpg

Pobierz
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@warpig566: a nie? Prezes partii politycznej też ma teoretycznie g---o do gadania, a jednak.

@rebahr: Ale co my w ogóle porównujemy, przecież jak prezydent i prezes są z jednej partii (i to akurat tak specyficznej jaką jest PiS) to wiadomo że będzie istniał nacisk ze strony Kaczyńskiego (btw polecam wypowiedzi Adriana sprzed 5 lat kiedy zarzekał się że będzie niezależną głową państwa xD).

Zarówno Bosak jak i Konfederacja
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@smyl: ciekawe ile osób pyta Dude czy Biedronia jak sfinansują swoje obietnice o wydawaniu więcej nieswoich pieniędzy? Nie, bo to oczywiste, że podnoszeniem podatków.

Ta odpowiedź sugeruje, że K chce w swoim rządzie specjalistów z każdej dziedziny, a nie np historyka w Ministerstwie Finansów.

Celem obniżania podatków jest pobudzenie gospodarki, zwiększenie zasobności portfelów Polaków, a co za tym idzie wydatków na inwestycje i przedsiębiorczości. Odgruzowanie biurokracji i redukcja niedziałających programów socjalnych pozwoli
  • Odpowiedz
@smyl: nie jest specjalistą więc zostawi to specjalistom. Kolejna sprawa, to mają być płynnie zmiany a nie z dnia na dzień, nie raz chociażby jkm mówił, że z dnia na dzień się po prostu nie da bo budżet jebnie. I następne - konieczne jest ucięcie wydatków, ale to by się mogło nie spodobać wyborców... Właściwie wszystkich pozostałych ugrupowań ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@smyl: typie razem ze swoimi lewackimi trolami kolegami zasraliscie to ama jakimś gównem a teraz sie czepiasz że odpowiadał na wasze wpisy.
żałosne, wojenka polityczna jak zwykle a moderacja wali rogala do zdjec w zbożu
  • Odpowiedz
@smyl: @Lipathor: Wy naprawdę myślicie, że nie siedzial przy nim ktoś kto zna realia wykopu, specjalista od PR który wiedział kto jest lewackim trollem a kto nie i z kogo można skręcić bekę? Pół wykopu wie, że @Probz to komuszy dzban
  • Odpowiedz
@wienka4: to, że jest świadomy, że są ludzie od niego mądrzejsi nie oznacza, że wpisując postulaty tych mądrzejszych ludzi na swoje plakaty nie może ich zapytać jak chcą je zrealizować
  • Odpowiedz
@smyl: Obietnice bez pokrycia. Pomijając wymijającą odpowiedź to Parlament decyduje, kto zostanie ministrem. Jeśli chcieliby kogoś z Konfederacji w rządzie musieliby dogadać się z Pisem i wejść z nimi w koalicję, a Kaczyński i tak da teczkę finansów tylko swoim przydupasom.
  • Odpowiedz
OPIE,przecież napisał prawie wprost,są lepsi ode mnie w tej dziedzinie,oni się będą w moim imieniu tym zajmować

@turbosowa: Ja się nie mam zamiaru przywalać do tego, że chce by stanowiska były obsadzone przez ludzi kompetentnych. Przerażające natomiast jest to podejście, że teraz jebnijmy populistycznymi hasłami, a finansowaniem będziemy się później martwić.

Zanim wywróci się system państwowy do góry nogami trzeba mieć przygotowany plan działania i wiedzieć z czego się go
  • Odpowiedz
Tylko ze mentzen powiedział że on by nic nie zmienił w podatkach poza..... Wprowadzeniem podatku na kształt akcyzy od każdego z towarów. Czyli teraz jest ujęta grupa towarów a mentzne chce żeby każdy był wymieniony z informacjami o wartości procentowej podatku. Czyli z 200 stron ustawy zrobi się 2000 stron internetowych i będzie zabawa jak z dopalaczami że nie da się nadąży nad wpisywaniem nowych produktów. Czyli klasyka pierdół nagada taki, dzieci
  • Odpowiedz