Aktywne Wpisy
DrCieplak +121
Chcę wam tylko powiedzieć właściciele #psy że nie każdy uważa waszego pieska za atrakcje. Że są ludzie których obrzydza hałaśliwy i zjadający gówna pies w pociągu albo w hotelu. Że są ludzie dla których obecność psa w restauracji albo nawet ogródku restauracyjnym psuje cały dobry nastrój. Jeśli myślicie że wasze pieski są takie fajne a wy sami powszechnie budzicie sympatię to jesteście w błędzie. #psiarze I taguję #
czykoniemnieslysza +149
Ale mam mętlik w głowie, nie wiem co robić, dodatkowo wiem, że osoby bliskie jak rodzice, dziewczyna czy nawet rodzice dziewczyny patrzą na to hmm... No powiedzmy, że mają spore oczekiwania co do mnie i kierunków studiów. Nie wiem czy szukać czegoś innego, jeśli tak to czego. Po jednym roku studiów na Polibudzie jestem po prostu tym zmęczony, nawet mam jakieś ataki paniki co jakiś czas i ciągle myślenie o tych studiach. Ehh
#studbaza #studia #problem #przegryw
Po pierwszym roku sporo osób zmienia swoje plany i szczerze mówiąc sama żałuję, że tego nie zrobiłam. Kierunku do samego końca nie polubiłam, a całe studia się męczyłam. I po co? Żeby wiedzieć, że na 100% nie chcę pracować w zawodzie? XD
Studia, na które idziesz żeby isc gowno dają. A gdy studiujesz co lubisz, to i większe prawdopodobieństwo, że ktoś