Wpis z mikrobloga

Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez @EissIckedouw . Wierząc w jego przemowy, uwierzyłem że będzie recenzował wszystkie nowe karty. Wziąłem dwa tygodnie urlopu... Zamiast pojechać z rodziną na wakacje co 5 minut odświeżałem wykop... Jestem na ten moment ponad tydzień w plecy... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć temu oszustowi tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko temu sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...

#gwint
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@LibertyPrime: ja również zostałem oszukany przez @EissIckedouw: na obiecywał złotych gór, na początku było nawet fajnie, ciekawe oceny, a potem wena się skończyła.

Zastanawiałeś się nad wysokością odszkodowania? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@LibertyPrime: Zgłaszam, się również. Wziąłem podobnie jak ty urlop. Nawet olałem specjalnie dziewczynę by moc w spokoju spędzić trochę czasu z przemyśleniami @EissIckedouw a tu klops:/. Urlop leci, dziewczyna wkurzona. Jak żyć ja się pytam?! Kto mi wynagrodzi moje straty?
  • Odpowiedz