Wpis z mikrobloga

• 0
Za ile mogę wystawić sprawne #twingo z automatyczną skrzynią biegów z rocznika 1997 z instalacją #lpg
Podwozie, progi i blacharka jest zdrowa. Także bez problemu przechodzi przegląd kontrolny.

Auto jest sprawne i nożna nim jeszcze jeździć po mieście. Dzisiaj naprawiłem czujnik i znowu wszystko pracuje jak powinno. Kupuje nowe auto i Twingo będzie tylko generatorem kosztów
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bisu: nie no 4k za żabkę nie dostaniesz. myśle 3k, wystaw tak 3400 żeby było z czego opuszczać.
btw. to jest zajebisty samochód i nawet bez gazu grosze pali a z gazem to chyba 10 zeta 100km :D
  • Odpowiedz
@bisu: silnik 1.1? mi paliło 6-7 benzyny po mieście jeżdżąc spokojnie ale bez zamulania też. za to vmax osiągnąłem prawie 180 wg. licznika. niestety progi 3 razy wymieniane i dalej gniło także poszło na złom. a tak lubiłem tym autem śmigać...
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@GrindujTopy tak 1.2 D7F z starym automatem. Niestety w mieście pali 10 litrów benzyny lub 10 litrów gazu.

Auta z starym automatem niestety palą dużo więcej niż manualna skrzynia biegów.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@GrindujTopy ja na autostradzie jechałem nim maksymalnie 158 km/h z górki ;)

140 km/h trochę męczarnia bo było już bardzo głośno. Jak jechało się 120 km/h to nie było tragedii.
  • Odpowiedz
@bisu: w ogóle zwrotność tego samochodu jest niesamowita, do tego całkiem fajnie się go prowadzi nawet w zakrętach czy szybszej jeździe dzięki temu, że ma dosyć szeroki rozstaw kół.

no głośno w nim jest ale co się dziwić jak na drzwiach gola blacha. w zamian wazy chyba 900kg jak dobrze pamiętam dzięki czemu super się zbiera jak na takie wozidło do miasta. faktycznie tak do 120 całkiem komfortowo się nim
  • Odpowiedz