Aktywne Wpisy

Dobra panowie, po roku czasu przebywania na agresywnych tagach #przegryw i #blackpill czas powiedzieć wam kilka niewygodnych faktów przegrywy.
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co

Xefirex +61

Akcja blm ma uzasadnienie w usa, ale nie ma nawet najmniejszego w krajach europejskich. Życie osób czarnoskorych nie jest tu w sposób szczególny zagrożone, nie mamy również systemowej dyskryminacji osób względem koloru skóry jak w np. RPA.
Z tego powodu o ile popieram PROTESTY (pokojowe) w ramach akcji w USA.
Tak nie popieram już protestów i akcji BLM w Europie.
PS. Lewag here (swiatopogladowo)
Ale jakiś czas temu po raz pierwszy w US uniwersytet w
Co pamiętam? Na pewno szkoły dostają mniej pieniędzy na uczniów czarnoskórych niż białych.
Na pewno w USA dochodzi do masowej dyskryminacji - wśród białych wyzwiska, wulgaryzmy na czarnych.
Wśród czarnych, wyzwiska i wulgaryzmy na białych. Obie grupy mają sporo