Aktywne Wpisy

Miguelos +6
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Dziwny_Dzwiek_Gzymsu +101
Zapraszam do PIRAMIDY SEBCELA TORUSA.
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
źródło: PIRAMIDA_SEBCELA
Pobierz

źródło: comment_1592523632KaxVVggzaT4mkG1iOQg2bf.jpg
Pobierzźródło: comment_1592523830w67awaYW40juaMN7PoUY1M.jpg
PobierzJako male dziecko pochlanialem kupe ksiazek, Discovery [wtedy trzymalo [poziom].
Potem przyszedl internet, ksiazki na bok.
A teraz zauwazylem ze jak ucze sie slowek z obcego jezyka to duzo lepiej idzie jak odejde od komputera i siedze na lozku, bo wtedy nie kusi mnie "a sprawdze co na FB, co na wykopie". Po prostu siedze, pod reka tylko to co chce robic, woda by nie musiec wstawac,
Jak byłem gnojem, kontakt z komputerem miałem taki, że wyobrażałem sobie jak klikam po komputerze, czytając dział "superkomputer" w superekspressie, a internet to mieli w Ameryce. Wtedy moim hobby było też czytanie encyklopedii i książek z lokalnej biblioteki. Znałem chyba wszystkich prezydentów państw na świecie z imienia i nazwiska, potrafiłem odpowiedzieć na większość pytań w