Aktywne Wpisy

Braand +33
#mediolan2026 Ech i pomyśleć, że od poniedziałku popadniemy w nicośc, nie będziemy już ekspertami od zimowych dyscyplin, a najbliższa fajna (oby) impreza to mundial latem, a potem... a potem ten gunwo rok bez ani jednej przepotężnej imprezy (╥﹏╥) i pozostanie nam czekanie na ME w piłce nożnej by zaraz potem być ekspertem od letnich IO.
#mundial #pilkanozna #igrzyskaolimpijskie #losangeles2028
#mundial #pilkanozna #igrzyskaolimpijskie #losangeles2028

Mama: no idź się pobaw z kuzynami, wcale nie są tacy p--------i.
Kuzyni:
Kuzyni:
źródło: temp_file6045568381232655602
Pobierz

źródło: comment_1592523632KaxVVggzaT4mkG1iOQg2bf.jpg
Pobierzźródło: comment_1592523830w67awaYW40juaMN7PoUY1M.jpg
PobierzJako male dziecko pochlanialem kupe ksiazek, Discovery [wtedy trzymalo [poziom].
Potem przyszedl internet, ksiazki na bok.
A teraz zauwazylem ze jak ucze sie slowek z obcego jezyka to duzo lepiej idzie jak odejde od komputera i siedze na lozku, bo wtedy nie kusi mnie "a sprawdze co na FB, co na wykopie". Po prostu siedze, pod reka tylko to co chce robic, woda by nie musiec wstawac,
Jak byłem gnojem, kontakt z komputerem miałem taki, że wyobrażałem sobie jak klikam po komputerze, czytając dział "superkomputer" w superekspressie, a internet to mieli w Ameryce. Wtedy moim hobby było też czytanie encyklopedii i książek z lokalnej biblioteki. Znałem chyba wszystkich prezydentów państw na świecie z imienia i nazwiska, potrafiłem odpowiedzieć na większość pytań w