Aktywne Wpisy
kinkykylie +680
Od razu człowiek czuje się bezpieczniejszy, widząc takie łapanki na kierowców, którzy przy pustej drodze nie zatrzymali się do zera, tylko zwalniali do 5 km/h na znaku stop. Przeklęci kryminaliści ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
WielkiNos +95
Juleczki z twittera twierdzą, że oświadczyny ze strony mężczyzny to uprzedmiatawianie kobiet.
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Malpa z obrazka raczej reprezentuje plemiona z cieplych klimatow z caloroczna wegetacja gdzie mozesz zrywac banany z drzewa caly rok lub #!$%@? maniok a jak se zlowisz rybe to masz #!$%@? jajca na reszte dnia bo jedyne czego ci trzeba to zadaszenie z lisci przed deszczem i elo.
@Gamling: teoria upośledzonego dziecka z 1. klasy. Rozumiem, że o dawnych wysoce rozwiniętych cywilizacjach w ciepłych rejonach Azji, w Afryce, w Ameryce nie słyszałeś? xD Wiesz co robili wtedy słowianie? Podpowiem- nie, nie tworzyli wielkiej lechii
Jajcami na wierzchu, a potem przychodzi choroba i jest "ała moje życie, pan lekarz pomusz".
"Ale jak to, nie mamy lekarza?"
@Gamling: To po prostu nie jest fakt. Albo żyjesz sobie w małym plemieniu i żyjesz z tego co nazbierasz i upolujesz albo tworzysz większąspołeczność i wtedy potrzebujesz uprawy roli i zapasów. I to nie jest zależne od klimatu czego dowodzi historia. Mieliśmy wielkie cywilizacje w gorących rejonach i ludzi srających w krzaki w
@Zgnity_Ziemniak: co ma do tego halogrupa? xD Może jesteś zwolennikiem tej śmiesznej teorii, że rasa (która jako podgatunek nie ma racji bytu w naszym gatunku) predysponuje pewne ludy do tworzenia cywilizacji? xD
@Gamling: W miejscach gdzie rosną banany jest też masa innych zwierząt, w tym drapieżnych
@onionomous: Ale co ma babcia czy dziadek pochodzący ze wsi do prymitywnych ludzi? xD Prymitywni ludzie to ci, którzy nie wynaleźli rolnictwa i całą
Ja np. Potrzebuję nowych bodźców, lubię nowości i zwiedzanie nowych miejsc, dodatkowo chciałbym się jeszcze rozwijać. Aby to wszystko wykonać potrzebuje €€. Nie uważam też, ze jestem silnym konsumpconistą, jak również nie jestem podatny na reklamy. Najchętniej chciałbym wygrać 2-3 mln. abym mógł poświęcić się wszystkim swoim hobby
@Gamling: W