Wpis z mikrobloga

Gdyby ktoś nie wiedział, czemu korporacje, czerpiące zyski z wolnego rynku, wspierają oficjalnie ruchy lewicowe, co na pierwszy rzut oka wydaje się strzałem w stopę, to na obrazku macie bardzo logiczny powód.

Myślicie, że CD Projekt Red bez powodu wrzucił teraz tęczę na profilowe?

Nie, po prostu właśnie trwa tam u nich kolejny crunch przed premierą Cyberpunka 2077 i firma nie chce słuchać znowu kwików lewicy o tym jakim są złym pracodawcą i że pracownicy są zmuszani do pracy po 70 godzin w tygodniu.

Dlatego woleli rzucić lewicy jakiś ochłap, bo wiedzą, że nowoczesna lewica to tania kurtuzana, co ku#wi się z korporacjami za tęczę na profilowym XD

Wy tu kolejne wojenki o LPG urządzacie, a to właśnie o to im chodziło XD

#heheszki #humorobrazkowy #czarnyhumor #bekazlewactwa #wiedzmin #cdprojektred #ekonomia #gospodarka #takaprawda #antykapitalizm
S.....i - Gdyby ktoś nie wiedział, czemu korporacje, czerpiące zyski z wolnego rynku,...

źródło: comment_1592407500bLzABBU6RQficC0Nu2BEyt.jpg

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

znowu odpływasz we własnych urojeniach, przeczytaj moje pytanie jescze raz, powoli i się do niego odnieś, jeżeli masz do mnie jakieś pytanie to je zadaj ale trzymaj się faktów, bo twoich fantazji na temat tego co chciałbyś żebym napisał a nie tego co napisałem nie zamierzam komentować

@Deska_o0: przeczytałem i dalej nie widzę w nim argumentów obalających tezę, że CD Projekt RED cynicznie wykorzystuje hasła o tolerancji do budowania sobie
  • Odpowiedz
po priostu mnie rozbawiłeś, gadasz jak taki chłopek-roztropek ze wsi co świata nie widział.

@dqdq1: nie, tak mówią ci, co twierdzą, że wielkie korporacje naprawdę sympatyzują z lewicą, a nie budują sobie PR i dupochron na złe zagrywki biznesowe.

Nikogo nie obchodzi to logo, większość przeszła nad tym ze wzruszeniem ramionami. Niemniej zawsze fajnie popatrzeć jak odkrywasz czym jest PR.

Tak nikogo nie obchodzi, że co chwilę jakiś lewicowiec w
  • Odpowiedz
@Strzelec_Kurpiowski: poproś kogoś dorosłego żeby przeczytał ci moje pytanie, niech z odpowiedzią również pomoże żebym nie musiał czytać tego bełkotu w ktorym odnosisz się do własnych urojen a nie do tego co ja pisze, dla ułatwienia:

czyli zrobili grę na podstawie chyba najbardziej lewackiej serii spośród polskiej fantastyki (Wiedźmin) i wspierają ta akcje od lat żeby nie zepsuć premiery chyba jeszcze bardziej lewackiego CP?
  • Odpowiedz
czyli zrobili grę na podstawie chyba najbardziej lewackiej serii spośród polskiej fantastyki (Wiedźmin) i wspierają ta akcje od lat żeby nie zepsuć premiery chyba jeszcze bardziej lewackiego CP?

@Deska_o0: już ci napisałem, że nie.

Zrobili to, żeby dbać o PR. Nie umiesz czytać?
  • Odpowiedz
@Strzelec_Kurpiowski: skoro to tylko PR i nic to nie znaczy, a oni w ogóle tak nie myślą a już na pewno nie wspierają LGBT to nie widzę powodu żebyś musiał się przejmować tym logo.

A jednak coś cię w nim uwiera.

Nie wierzę że robisz to z troski o przepracowanych pracowników korporacji - nigdy takiej troski nie przejawiałeś a nagle chcesz zbawiać świat? Robisz dokładnie to o co oskarżasz cdpr
dqdq1 - @Strzelec_Kurpiowski: skoro to tylko PR i nic to nie znaczy, a oni w ogóle ta...

źródło: comment_1592416281rbczaGBebZWtjaZ2MId5gw.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Strzelec_Kurpiowski: najpierw starasz się mi przypisać słowa których nie napisałem, teraz przyznajesz że kłamałaś w pierwszym poście, eh taka to próba dyskusji z prawakiem, nie wiem czemu nie dogadujecie się ze skrajnymi lewakami, ten sam poziom
  • Odpowiedz
skoro to tylko PR i nic to nie znaczy, a oni w ogóle tak nie myślą a już na pewno nie wspierają LGBT to nie widzę powodu żebyś musiał się przejmować tym logo.

A jednak coś cię w nim uwiera.

@dqdq1: co ty bredzisz dzbanie? XD

Ja tłumaczę właśnie czemu nie należy się tym przejmować, bo to tanie prostytuowanie lewicy przez korporacje, a nie żadna deklaracja ideologiczna.
  • Odpowiedz
najpierw starasz się mi przypisać słowa których nie napisałem, teraz przyznajesz że kłamałaś w pierwszym poście, eh taka to próba dyskusji z prawakiem, nie wiem czemu nie dogadujecie się ze skrajnymi lewakami, ten sam poziom

@Deska_o0: kolejny.

Nigdzie nie kłamałem, tylko wyjaśniłem twoje urojenia na temat mojego wpisu.
  • Odpowiedz
wyjaśniłem twoje urojenia na temat mojego wpisu.

@Strzelec_Kurpiowski: odnosząc się do tego co chciałbyś żebym napisał a nie tego co pisałem? xD

Nigdzie nie kłamałem

@Strzelec_Kurpiowski: kłamałaś już w pierwszym poście stwierdzając że robią to tylko dlatego że zaraz jest premiera CP, a następnie próbując przypisać mi słowa których nie napisałem
  • Odpowiedz
odnosząc się do tego co chciałbyś żebym napisał a nie tego co pisałem? xD

Napisałeś, że chodzi mi o premierę gry, a tak nie jest, czyli kłamiesz albo nie umiesz czytać.

Chodziło mi o złe traktowanie pracowników, żeby zdążyć z premierą gry, ale takie prostaczki jak ty tego nie ogarną XD

kłamałaś
  • Odpowiedz
@Strzelec_Kurpiowski: Żeby się nie przejmować wystarczy olać temat- na to jednak jesteś zbyt małostkowy i zawistny. Więc żeby pokazać jak ci nie zależy to rozdmuchujesz temat- tak bawi mnie to.

Te twoje tłumaczenia to żenada, poziom rozumowania menela przy tanim winie.
  • Odpowiedz
Żeby się nie przejmować wystarczy olać temat- na to jednak jesteś zbyt małostkowy i zawistny.

@dqdq1: czyli ty się przejąłeś moim wpisem i masz o niego ból d--y, skoro go nie olałeś, tak? XD

Co cię w tym wpisie uwiera? ( ͡°
  • Odpowiedz
@Strzelec_Kurpiowski: zapewniasz mi trochę zabawy, coś jak wycieczka po zoo. Czasem zrobisz coś śmiesznego na przykład płaczesz nad losem pracownika korpo itp. Ale proszę, nie przypisuj sobie jakiejś szczególnej roli w moim życiu.

Człowiek który zaczyna rozmowę od "dzbanie" nie ma żadnego poziomu.
  • Odpowiedz
zapewniasz mi trochę zabawy, coś jak wycieczka po zoo. Czasem zrobisz coś śmiesznego na przykład płaczesz nad losem pracownika korpo itp. Ale proszę, nie przypisuj sobie jakiejś szczególnej roli w moim życiu.

Człowiek który zaczyna rozmowę od "dzbanie" nie ma żadnego poziomu.

@dqdq1: wyśmiewam po prostu hipokryzję nowoczesnej lewicy, ale rozumiem, że musiałeś wyrazić swój sprzeciw, chociaż w sposób tak idiotyczny jak wyżej, bo boli cię że mam rację.
  • Odpowiedz
@Strzelec_Kurpiowski: dalej ta argumentacja chłopka- roztropka "mam rację bo mam rację".

Tak, wszyscy będą szczęśliwi bo logo jest tęczowe i nie zauważą crunchu. To jest jeden z twoich najgłupszych pomysłów.
  • Odpowiedz
dalej ta argumentacja chłopka- roztropka "mam rację bo mam rację".

@dqdq1: mam rację, co pokazałem we wpisie. Ty nie potrafiłeś się do tego odnieść, tylko wymyśliłeś, że mam ból o tęczę XD

Tak, wszyscy będą szczęśliwi bo logo jest tęczowe i nie zauważą crunchu. To jest jeden z twoich najgłupszych
  • Odpowiedz
@Strzelec_Kurpiowski: Twoje łączenie na siły crunchu z logiem to zwykła żenada

Pracownicy boja się powiedzieć że im niedobrze bo logo jest tęczowe. xD

To jest tak głupi pomysł że mógł na niego wpaść jedynie ktoś hojniej niż inni obdarzony chromosomami.
  • Odpowiedz