Aktywne Wpisy
jakie macie swoje ulubione powiedzonka/zwroty, które mogą nie być już zbyt powszechnie używane, zwłaszcza w życiu codziennym ale was bawią albo po prostu je lubicie?
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
Minieri +310
Ronaldo przewrotko-nożycami, Portugalia - Polska 5:0
Mirror: https://streamin.one/v/e7af13a2
#mecz #golgif #reprezentacja #liganarodow
Mirror: https://streamin.one/v/e7af13a2
#mecz #golgif #reprezentacja #liganarodow
Myślicie, że CD Projekt Red bez powodu wrzucił teraz tęczę na profilowe?
Nie, po prostu właśnie trwa tam u nich kolejny crunch przed premierą Cyberpunka 2077 i firma nie chce słuchać znowu kwików lewicy o tym jakim są złym pracodawcą i że pracownicy są zmuszani do pracy po 70 godzin w tygodniu.
Dlatego woleli rzucić lewicy jakiś ochłap, bo wiedzą, że nowoczesna lewica to tania kurtuzana, co ku#wi się z korporacjami za tęczę na profilowym XD
Wy tu kolejne wojenki o LPG urządzacie, a to właśnie o to im chodziło XD
#heheszki #humorobrazkowy #czarnyhumor #bekazlewactwa #wiedzmin #cdprojektred #ekonomia #gospodarka #takaprawda #antykapitalizm
@Deska_o0: przeczytałem i dalej nie widzę w nim argumentów obalających tezę, że CD Projekt RED cynicznie wykorzystuje hasła o tolerancji do budowania sobie
@dqdq1: nie, tak mówią ci, co twierdzą, że wielkie korporacje naprawdę sympatyzują z lewicą, a nie budują sobie PR i dupochron na złe zagrywki biznesowe.
Tak nikogo nie obchodzi, że co chwilę jakiś lewicowiec w
@Deska_o0: już ci napisałem, że nie.
Zrobili to, żeby dbać o PR. Nie umiesz czytać?
A jednak coś cię w nim uwiera.
Nie wierzę że robisz to z troski o przepracowanych pracowników korporacji - nigdy takiej troski nie przejawiałeś a nagle chcesz zbawiać świat? Robisz dokładnie to o co oskarżasz cdpr
@dqdq1: co ty bredzisz dzbanie? XD
Ja tłumaczę właśnie czemu nie należy się tym przejmować, bo to tanie prostytuowanie lewicy przez korporacje, a nie żadna deklaracja ideologiczna.
@Deska_o0: kolejny.
Nigdzie nie kłamałem, tylko wyjaśniłem twoje urojenia na temat mojego wpisu.
@Strzelec_Kurpiowski: odnosząc się do tego co chciałbyś żebym napisał a nie tego co pisałem? xD
@Strzelec_Kurpiowski: kłamałaś już w pierwszym poście stwierdzając że robią to tylko dlatego że zaraz jest premiera CP, a następnie próbując przypisać mi słowa których nie napisałem
Napisałeś, że chodzi mi o premierę gry, a tak nie jest, czyli kłamiesz albo nie umiesz czytać.
Chodziło mi o złe traktowanie pracowników, żeby zdążyć z premierą gry, ale takie prostaczki jak ty tego nie ogarną XD
Te twoje tłumaczenia to żenada, poziom rozumowania menela przy tanim winie.
@dqdq1: czyli ty się przejąłeś moim wpisem i masz o niego ból d--y, skoro go nie olałeś, tak? XD
Co cię w tym wpisie uwiera? ( ͡°
Człowiek który zaczyna rozmowę od "dzbanie" nie ma żadnego poziomu.
@dqdq1: wyśmiewam po prostu hipokryzję nowoczesnej lewicy, ale rozumiem, że musiałeś wyrazić swój sprzeciw, chociaż w sposób tak idiotyczny jak wyżej, bo boli cię że mam rację.
Tak, wszyscy będą szczęśliwi bo logo jest tęczowe i nie zauważą crunchu. To jest jeden z twoich najgłupszych pomysłów.
@dqdq1: mam rację, co pokazałem we wpisie. Ty nie potrafiłeś się do tego odnieść, tylko wymyśliłeś, że mam ból o tęczę XD
Pracownicy boja się powiedzieć że im niedobrze bo logo jest tęczowe. xD
To jest tak głupi pomysł że mógł na niego wpaść jedynie ktoś hojniej niż inni obdarzony chromosomami.