Aktywne Wpisy

git_commit +110

GrammarNazi +178
W nawiązaniu do wpisu https://wykop.pl/wpis/81273571/wpis zrobiłem upgrade stolika warsztatowego zgodnie z zaleceniami szanownego państwa i chciałem się pochwalić jak to teraz wygląda. Robię tyle ile mogę i na ile czas pozwala - czyli niewiele. Ale z ambicjami na więcej!
Wołam plusujących poprzedni wpis, żeby się pochwalić. Jak komuś wyskoczyło powiadomienie i pomyślał "po c*uj mnie wołałeś" - to nie wiem. Rozchodź to po pokoju, daj mnie na czarno, poradź sobie jakoś.
#
Wołam plusujących poprzedni wpis, żeby się pochwalić. Jak komuś wyskoczyło powiadomienie i pomyślał "po c*uj mnie wołałeś" - to nie wiem. Rozchodź to po pokoju, daj mnie na czarno, poradź sobie jakoś.
#
źródło: temp_file7814777350887637956
Pobierz

Czy to jakiś kolejny majstersztyk pr'owy Kaczyńskiego czy wynik tego, że pozbyli się ze swoich szeregów absolutnie wszystkich kompetentnych ludzi?
Bo ja np. kompletnie nie rozumiem co ma im dac to, że Duda uważa lgbt za nieludzi oprócz przyklasku fanatyków.
Jedyne co mi przychodzi do głowy to potencjalne przyciągnięcie kilku % od neandertalow z konfy w drugiej turze.
#pis #pytanie #4konserwy #neuropa #tvpis #bekazlewactwa #bekazprawakow
@labla: bo wiedzą, że nikogo normalnego nie przekabacą na ciemną stronę mocy.
Ludzie, którzy składają się na socjał, a nic z niego nie mają go nie poprą, "lewacy" też nie, klasa średnia - tak sobie. Społeczeństwo jest bardzo mocno spolaryzowane, i PiS o tym wie.