Aktywne Wpisy
grzes1290 +554
#alkoholizm
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
bulba1605 +99
Chciałabym żeby w Polsce było trochę cieplej, zazdroszczę np Włochom, że w listopadzie mają pogodę na krótki rękaw i dużo słońca ( ͡° ʖ̯ ͡°) u nas pół roku szarości
#wlochy #podroze #podrozujzwykopem #pogoda
#wlochy #podroze #podrozujzwykopem #pogoda
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
#heheszki #bekazprawakow #gry #neuropa #wiedzmin #cdprojektred #cyberpunk2077
To robi większą krzywdę lesbijką i gejom niż osobom hetero
@ziumbalapl: przecież wyjechałem do #uk a o co chodzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Ja nie żyje w świecie bajek, by wierzyć, że firmy są przyjacielem ludzi, doskonale wiem, że to ruch marketingowy, rybeńko. Wyśmiewam tylko placzliwy post pajaca z obrazka.
W miejscach gdzie nie ma żadnej wiary, Islam bardzo dobrze się tu asymiluje i wypełnia lukę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co prawda jest to Islam dużo bardziej postępowy niż ten na Bliskim Wschodzie, choćby w kwestii alkoholu, ale dalej stojący dużo dalej na prawo niż prawaki
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ziumbalapl: głównie w tych ideologiach, czy tęczowych symbolach chodzi o pieniądze, nie ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No to przybijamy piątkę! ( ͡° ͜ʖ ͡°)