Aktywne Wpisy

vieniasn +44
jakie macie swoje małe marzenie
hanma +294
Ceny w Polskich kawiarniach i restauracjach to jest hit. Podwojne espresso za 15-20 zl. Kogos ostro p------o, to jest 15g kawy i 50ml wody. Jedzenie tez ma juz ogromne ceny jak za to co oferuje. Odechciewa sie jesc na miescie, nie dlatego ze nie stac, tylko dlatego ze czlowiek czuje sie j----y jak frajer na kazdym kroku #gastronomia #polska #jedzenie #napwiki

#vectra #wroclaw
przykro mi że tak się to ułożyło. niestety o info chyba było słabo rozpowszechnione (ale tutaj na wykopie też o tym trochę pisaliśmy)
@secret_passenger: widocznie gmail musiał akurat tą jedną wiadomość wrzucić do spamu i usunąć bo nic nie ma. W panelu klienta niestety też nic nie ma.
źródło: comment_1592222568nSf5vKTctT8XV4D9KZ6MVN.jpg
Pobierz@isInteger: dziwne. mam wrażenie że bardziej prawdopodobne jest jednak że tego maila wcale nie było. sprawdzę w panelu klienta, ale u mnie w gmail'u nic się z tym mailem nie stalo złego
@isInteger: @secret_passenger: Vectra to IMO najgorszy dostawca jaki istnieje. wieczne problemy i obsługa klienta istnieje tylko do momentu podpisania umowy.
i nie zgodzę się że Vectra to najgorszy dostawca internetu. to się różni regionami. w jednym miejscu ludzie będą narzekać na UPC, w innym na Vectrę, gdzieś jeszcze na inną firmę.
dlaczego? bo infrastruktura nie jest wszędzie taka sama. pracownicy lokalni (w tym technicy) też nie są wszędzie tacy sami - więc mówimy
@isInteger: No miała, tylko nie pamiętam czy to grudzień czy juz w tym roku
źródło: comment_1592403650QC7ss5VmJEzVkBQno78fZH.jpg
Pobierzźródło: comment_1592772369jGrGV9IdsnR5GiDlsE0cJ1.jpg
Pobierz