Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
Smierć najlepszego i jedynego przyjaciela sprawiła ze moje zdrowie psychiczne runęło niczym domek z kart, potem już z górki...rak mamy, utrata pracy, zaniechanie celów w życiu, wieczna prokrastynacja popleciona zaawansowaną depresją i nihilistyczno hedonistyczny punkt patrzenia na świat sprawił że jestem już na tym poziomie paranoi że potrafię mieć napady płaczu i śmiechu jednocześnie, już nawet r------------e związku który trwał trzy lata mnie nie zdziwił, czuje się jakby moje życie było j-----m filmem gdzie ciągle ktoś podkłada mi kłody pod nogi i śmieje się patrząc jak w---------m się na głupi ryj. Serio tkwię w takim gównie i do końca mam te j----ą nadzieje że ktoś mnie zrozumie i poda pomocną dłoń ale wiem że to nie nastąpi bo nie mam nawet na tyle odwagi by powiedzieć komuś w twarz że potrzebuje pomocy, stałem się cieniem własnego siebie. #zalesie