Aktywne Wpisy
Pitex +3
Patrząc na komentarze pod znaleziskiem "Koniec kupowania YouTube Premium za bezcen. Google anuluje subskrypcje" jestem aż zdumiony polskim cebularstwem. Ja rozumiem, że czasem szkoda 60zł/mc za UHD na Netflix czy innych pokrewnych platformach, ale 26zł/mc za coś co człowiek faktycznie ogląda dzień w dzień niezależnie od urządzeń lub poglądów stwierdzacie, że każdy sposób na obejście systemu płatności jest godny pochwały? Postawcie sobie swój własny serwer z filmem 4k60fps który okaże
Co zrobić jak bocian puka w okno codziennie? (・へ・)
https://kobieta.wp.pl/kobiecalinia-manuela-gretkowska-minely-czasy-kiedy-jedna-osoba-byla-niewolnikiem-drugiej-w-zwiazku-i-w-panstwie-6518222591330944a
Temat rozmowy: Pierwsze Damy. Pierwsze pytanie? O Kaczyńskiego. Nienawiść tak strasznie potrafi zniszczyć mózgi, że aż ciężko uwierzyć.
Jest oczywiście kilka perełek: "W demokratycznym kraju prawo powinno, zgodnie z wytycznymi Rady Europejskiej"
"A żona Rafała Trzaskowskiego?
Nie znam jej, ale wiem, kim jest Rafał, a to z kim jesteś, świadczy o tobie. I sądzę, że byłaby to najlepsza pierwsza dama. Najnowocześniejsza. Są kulturalni, europejscy, tolerancyjni, czego dowodem jest poparcie LGTB."
xD