Wpis z mikrobloga

w Polsce rozkręca się narracja, że Epstein był szpiegiem KGB. no ludzie xDDDD zagłębiłem się bardziej w te akta i całą sprawę i poza dziewczynami ze wschodu to tam prawie nic się nie przewija nt Rosji. w przeciwieństwie do Izraela od Ehuda Baraka do Roberta Maxwella i jej córki, poprzez wszystkich witzów, manów i steinów.

#epstein
roman_erotoman - w Polsce rozkręca się narracja, że Epstein był szpiegiem KGB. no lud...

źródło: 3z2b7f0u3jjg1

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Defined: OK, to już wiem od kogo wy jesteście...

je&#bac ruskich ile wlezie i na wszystkich frontach, ale tu ta narracja się nie utrzyma. co najwyżej ruscy mogli kupić trochę kompromatów np. na Trumpa i biorąc pod uwagę jego wszystkie realne działania w kontekście RUS/UKR to ma to jak najbardziej sens, natomiast tu ewidentnie miał plecy Izraela.
  • Odpowiedz
Trump tez obrzezany.

Niesamowite, mamy pierwszą ofiarę Epsteina tutaj na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam nadzieję, że nie śni Ci się Trump po nocach XD
  • Odpowiedz
@roman_erotoman: teraz wszystko to wina Rosji, nieodśnieżone chodniki i lód na ulicy to też wina Rosji, jak się pociąg wykolei to wina Rosji, kolejki do lekarza wina Rosji, jakaś partia zrobiła c-----y system głosowania - rosyjscy hakerzy, ktoś niedopilnuje przepisów antypożarowych i coś się zjara - wina Rosji, najazd uchodźców - wina Rosji
  • Odpowiedz
jeśli w 2026 ktoś mówi cokolwiek jest winą Rosji to znaczy że nie jest. Słowo wytrych ja covid parę lat temu żeby usprawiedliwić absolutnie wszystko. Plebs to kupi.

@KochanekAdmina: przeczytaj ten komentarz jeszcze raz i przyznaj, że stosowanie tak skrajnego generalizowania jest...głupie?
  • Odpowiedz