Wpis z mikrobloga

Co powiedzielibyście na odcinek lub dwa Top Gar w takich okolicznościach?

Za dwa tygodnie jadę na wakacje, a z racji że byłem już w tym miejscu to zrobiłem sobie wizualizację tego jakby mogło to wyglądać korzystając ze zdjęć z zeszłego roku :D Chyba spróbuje coś nagrać do #barekmg78 oraz #kuchniamg78

Jeśli chodzi o gotowanie to od początku kanału myślałem o tym, żeby robić też odcinki na zewnątrz jak już wrócą podróże i będę mógł swoim #roadtripbus wyruszyć w świat. Nagrywanie na zewnątrz będzie dużo trudniejsze, bo wiatr i inne takie ale chyba lubię wyzwania. Oczywiście myślałem o nagraniach na zewnątrz nie od czapy, tylko potrawy związane z danym krajem lub regionem w którym będę :)

* - jak zacząłem to robić to mnie trochę poniosło z motywami egzotycznymi i dokleiłem jeszcze kwiaty XD

MG78 - Co powiedzielibyście na odcinek lub dwa Top Gar w takich okolicznościach?

Z...

źródło: comment_1591519031A2P8TqMTFr6hcZsuQNT8gI.jpg

Pobierz
  • 42
@MG78: Może to będzie niegrzeczne ale kategorycznie nie! Wypocznij i nie odwalaj takich rzeczy na urlopie. Oczywiście to twój czas i spożytkujesz go jak będziesz chciał. Osobiście wolę byś wrócił wypoczęty i z jeszcze lepszym kontentem w lepszej realizacji. Zresztą i tak obejrzę cokolwiek co wrzucisz związanego z gotowaniem.

Ps. Brownie wg twojego przepisu zrobiły furorę ostatnio wśród moich znajomych! ( ͡° ͜ʖ ͡°)