Aktywne Wpisy
stormi +30
kto ma najpiekniejsze usta na swiecie? oczywiscie, ze ja
N-Avoie +14
Pytam na poważnie. Uznajecie mnie za nooba, ale ja to muszę wiedzieć.
Głównie przeglądam Mirko, nie udzielam się, ale od lat przewija się temat Think Padów. Ich wyższości nad innymi laptopami, że są dla ekspertów itp. nawet dziś w gorących ktoś pyta, czy powstała już jakaś konkurencja dla Think Padów, że taki niezawodny do pracy zdalnej (inne się nie nadają do pracy zdalnej?).
Pytam serio. Co, oprócz tego sutka, którym trudno się posługiwać, posiadają
Głównie przeglądam Mirko, nie udzielam się, ale od lat przewija się temat Think Padów. Ich wyższości nad innymi laptopami, że są dla ekspertów itp. nawet dziś w gorących ktoś pyta, czy powstała już jakaś konkurencja dla Think Padów, że taki niezawodny do pracy zdalnej (inne się nie nadają do pracy zdalnej?).
Pytam serio. Co, oprócz tego sutka, którym trudno się posługiwać, posiadają
Za dwa tygodnie jadę na wakacje, a z racji że byłem już w tym miejscu to zrobiłem sobie wizualizację tego jakby mogło to wyglądać korzystając ze zdjęć z zeszłego roku :D Chyba spróbuje coś nagrać do #barekmg78 oraz #kuchniamg78
Jeśli chodzi o gotowanie to od początku kanału myślałem o tym, żeby robić też odcinki na zewnątrz jak już wrócą podróże i będę mógł swoim #roadtripbus wyruszyć w świat. Nagrywanie na zewnątrz będzie dużo trudniejsze, bo wiatr i inne takie ale chyba lubię wyzwania. Oczywiście myślałem o nagraniach na zewnątrz nie od czapy, tylko potrawy związane z danym krajem lub regionem w którym będę :)
* - jak zacząłem to robić to mnie trochę poniosło z motywami egzotycznymi i dokleiłem jeszcze kwiaty XD
To miał być wyjazd po naszym powrocie z USA na który mieliśmy zabrać moich rodziców i mamę różowej, ale ze względu na wiek i bycie w
A co do jakości contentu i przepisów to czuje, że najwięcej będę mógł podnieść go kiedy przeniosę się z pokoju/studia do własnej kuchni. Trzymaj kciuki, żeby remont poszedł sprawnie i wszystko się udało :D!
Na wiatr pomoc może gotowanie na ziemi "za kamieniem" a od dźwięku są takie futerka na mikrofony :-)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora