Wpis z mikrobloga

Co powiedzielibyście na odcinek lub dwa Top Gar w takich okolicznościach?

Za dwa tygodnie jadę na wakacje, a z racji że byłem już w tym miejscu to zrobiłem sobie wizualizację tego jakby mogło to wyglądać korzystając ze zdjęć z zeszłego roku :D Chyba spróbuje coś nagrać do #barekmg78 oraz #kuchniamg78

Jeśli chodzi o gotowanie to od początku kanału myślałem o tym, żeby robić też odcinki na zewnątrz jak już wrócą podróże i będę mógł swoim #roadtripbus wyruszyć w świat. Nagrywanie na zewnątrz będzie dużo trudniejsze, bo wiatr i inne takie ale chyba lubię wyzwania. Oczywiście myślałem o nagraniach na zewnątrz nie od czapy, tylko potrawy związane z danym krajem lub regionem w którym będę :)

* - jak zacząłem to robić to mnie trochę poniosło z motywami egzotycznymi i dokleiłem jeszcze kwiaty XD

MG78 - Co powiedzielibyście na odcinek lub dwa Top Gar w takich okolicznościach?

Z...

źródło: comment_1591519031A2P8TqMTFr6hcZsuQNT8gI.jpg

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MG78: Tylko zwróć wówczas S Z C Z E G Ó L N Ą uwagę na audio. W studio/zaciszu domowym jest ok (imho mogłoby być trochę głośniej, ale to chyba ja głuchnę, albo niesmak z polskich "produkcji" wielkoformatowych pozostał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dowzer89: To jest akurat dość specyficzny wyjazd bo przez 7 dni mamy siedzieć w jednym miejscu, a ja tak chyba nie umiem :D Ileż można czytać książkę, siedzieć w wodzie, itp. :D No ale nie planuje jak coś dużo, tylko tak na spokojnie :D

To miał być wyjazd po naszym powrocie z USA na który mieliśmy zabrać moich rodziców i mamę różowej, ale ze względu na wiek i bycie w
  • Odpowiedz
@dowzer89: Nie odniosłem się jeszcze do drugiej części, bardzo ciesze się, że brownie smakowało.

A co do jakości contentu i przepisów to czuje, że najwięcej będę mógł podnieść go kiedy przeniosę się z pokoju/studia do własnej kuchni. Trzymaj kciuki, żeby remont poszedł sprawnie i wszystko się udało :D!
  • Odpowiedz
@MG78: Co ty tam płodzisz? Widzę blue curaçao, passion fruit od monina, ciroc? Czemu blue laguna ci wyszła zielona? Niech zgadnę zrobiłeś z sokiem pomarańczowym. :D to nie jest blue lagun bo masz tam Rum Bacardi a nie passion fruit.
  • Odpowiedz
@MG78 robi się drugi Makłowicz, pamiętaj żeby wcześniej wstawić Słowaków do wielkiego gara bo długo się gotują;-)

Na wiatr pomoc może gotowanie na ziemi "za kamieniem" a od dźwięku są takie futerka na mikrofony :-)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MG78: a to Ty wciąż nagrywasz? Myślałem, że nagrane było w studiu sto przepisów jednego dnia i teraz tylko publikujecie i dlatego masz tę samą koszulkę cały czas( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz