Wpis z mikrobloga

@Victim: W------o krindżometr poza jakąkolwiek skalę. Dobrze, że szkoły zamknięte, bo pewnie byś robił okrążenia po wszystkich zawodówkach w swoim mieście i wyjaśniał typów swoimi pseudointelektualnymi wysrywami
  • Odpowiedz
@Victim: kto kiedykolwiek używał tindera, ten się zaśmiał. Poziom s----------a lasek tam jest niewyobrażalny dla ludzi z zewnątrz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Victim: nigdy więcej ruskich nie zrobię. Po obejrzeniu filmu fazy naszła mnie ochota, ponad kilo ziemniaków, ponad pol twarogu, łącznie z 6-8 cebul. Lepienie tych małych k------w, gotowanie, to wszystko trwało ze 4h, podsmażenia kolejne męczarnie, wpadła rodzinka z dwóch misek pierogów nie zostało nic na drugi dzień. Wszyscy zachwalali a mnie nie smakowało
  • Odpowiedz
@Anoniemamowy: Spróbuj kupnych (oby nie marketowe) zero wysiłku, to w końcu będziesz w stanie ocenić czy dobre czy nie, osobiście wolę meksykańskie, ale jak mi się trafią dobre ruskie to też chętnie zjem.

A co do robocizny, to rozumiem jak mało kto, dzis się o 17 wziąłem za gulasz z plackami i dopiero niedawno skończyłem xD nie ma to jak pół dnia w kuchni siedzieć nad obiadem ( ͡°
  • Odpowiedz
@190chad: co taki sam ziomek?

"znalazł Pannę w pzu".
Jaki piękny eufemizm na "łamiąc prawo ukradł skan dowodu i wszystkie dane, założył falszywe konto na facebooku i napisał do niej podając się za znajomego"

Znając takich stalkerow po pierwsze ma skany dowodów wszystkich kobiet które
  • Odpowiedz
@Victim: Napisała ... bo to p---------e z d--y. Trzeba było zapytać o ulubioną interpretację mechaniki kwantowej, albo opinię o teorii strun.
  • Odpowiedz
Przykład jest przerysowany, ale brak umiejętności kobiet do rozmów na rozmaite abstrakcyjne tematy jest faktycznym problemem dla mężczyzn z bardziej intelektualnym podejściem do życia. Powiedzieć coś bardziej nieoczywistego o polityce, nauce, społeczeństwie, przyszłości, sci fi, prowadzić dywagacje filozoficzne - prawie żaden różowy pasek nie pociągnie tematu, bo odbiega on za daleko od jej namacalnej codzienności, a wysilać się umysłowo to już za duże oczekiwania. I później się dziwią, że faceci chcą od
  • Odpowiedz