Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 59.8% (763)
- Nie 7.7% (98)
- Zrobić bachora 18.4% (235)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 14.0% (179)
Teuvo +480
#wykop przywróćcie plusujących na wierzch na wersji webowej tak jak było wcześniej, biauek kogoś ty zatrudnił, cholerne gamonie to się w głowie nie mieści co wy robicie z tym portalem (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Wczoraj pytałem się gdzie były te juleczki kiedy zamordowano Strachowiaka, dzisiaj nie ma śladu po wpisie.
#afera #aferamadonny #blacklivesmatter #warszawa #bekazpodludzi
Poniekad postac tego sympatycznego murzyna wpisuje sie w ich ideologie zabijania nienarodzonych dzieci( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ha tfu!
Komentarz usunięty przez autora
@Dab686: że co?
Widzieliscie kiedys 2 metrowego murzyba? Myslicie ze tak latwo jest udusic takiego murzyna kolanem na podlodze? No nie.. Wiec dusza sie tylko tacy co sa nagrzani metaamfetamina tak ze flaki im same wyskakują jakby ten policjant nie udusil to by pewnie wpadl do koszyka na zakupy idac z planem obrabować lokalny walmart( ͡° ͜ʖ ͡°)