Wpis z mikrobloga

To co się dzieje na grupach FB to XD
W wielkim skrócie w ostatnim tygodniu tematy o pierwszym cyklu lub kolejnym i próby zrobienia formy na lato rozpoczęte. Wszystko dla ludzi, ale kaliber pytań jest tak duży, że ludzie to traktują jak cukierki.

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kasahara: Masz racje, jak cukierki, nawet się nie badają na cyklu. Chodzę do labu co 2-3 tygodnie i po kilkunastu wizytach (w dni robocze i soboty) widziałem tylko jednego sterydziarza. Nie wiem gdzie podziała się reszta, czy po prostu mam pecha i ich nie spotykam.
  • Odpowiedz
  • 3
@matiimakaka po N latach badam sie rzadko. Czuje jakie mam estro, wiem kiedy watroba dostaje w dupe, wiem kiedy lipidy sa wysrane i trzeba je naprawic. Wiem jaka odpalic profilaktyke. A nie mam ochoty ma kolejny dialog z baba ze następny raz u was sam sobie robje wkucie.
  • Odpowiedz
@Kasahara: @matiimakaka: a to może mi jeszcze zaraz napiszecie ze jeszcze trzeba do tego ćwiczyć? Bez sensu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak dla kontrastu - do endokrynologa który ma kolejki na 2/3 miesiące w czasów covida można się było dostać prsktycznie z marszu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz