Aktywne Wpisy

BadBoyIndygo +31
Wydaje mi się, że poznałem materiał na żonę. Od niedzieli wysyła mi swoje zdjęcia w mojej bandanie i na każdym jest uśmiechnięta, co mocno kontrastuje z tym w jakim stanie widziałem ją pierwszy raz.
Od lat korzystam z bandany w jeden sposób, a ona używa jej, żeby wiązać włosy podczas malowania się, robi sobie z nią różne fryzury albo nosi jako bransoletke.
Dziwnie się czuję, rumienie się i wibruje mi w brzuchu.
Od lat korzystam z bandany w jeden sposób, a ona używa jej, żeby wiązać włosy podczas malowania się, robi sobie z nią różne fryzury albo nosi jako bransoletke.
Dziwnie się czuję, rumienie się i wibruje mi w brzuchu.
źródło: IG
Pobierz
ile macie lat i ile macie odlozone pieniedzy? ale chce cos depresyjnego bo chce zobaczyc czy jestem przegrywem czy nie
ile 26 latek powinien według was miec odlozone?
#depresja #pieniadze #pytaniedoeksperta
ile 26 latek powinien według was miec odlozone?
#depresja #pieniadze #pytaniedoeksperta

Stoją i strzelają. A właściwie zrobią dwa AA i tyle ich było widać, bo albo uciekają i nie użyją nawet żadnego skilla, albo już dawno leżą, bo prą na przód za bardzo.
Najlepsze jak zadasz im pytanie czy potrafią kite'ować? Często nawet nie wiedzą co to znaczy XD Jezu co Ci ludzie na tym ADC w ogóle robią? Wychodzi, że klikają kompletnie bezmyślnie. Każda inna linia jakoś swoją robotę robi, przynajmniej próbuje. Nawet w brązie. A ADC to jakieś zombie.
#leagueoflegends
Po tym przestałem czytać. W brązie nikt nie wie co robi.
wszystko się da trzeba chcieć( ͡° ͜ʖ ͡°)
kto ci zabrał marzenia( ͡º ͜ʖ͡º)