Aktywne Wpisy
buchajacy_rog +1350
Dzień 92/92
Koniec! W końcu koniec! Po trzech miesiącach kończymy #grubyzaklad z @hdeck. Oficjalnie ogłaszam, że ja wygrałem, a @hdeck przegrał. Hańba mu!
Wyniki po 3 miesiącach:
@hdeck -22,6kg
@buchajacy_rog -28,7kg
Ale wiecie co? Tak naprawdę jestem w ciężkim szoku, że on wytrwał w tym zakładzie i tak zawzięcie walczył. Nie spodziewałem się tego po nim, także... Rywalu mój, gratuluję drugiego miejsca i znakomitych efektów ( ͡º ͜ʖ͡
Koniec! W końcu koniec! Po trzech miesiącach kończymy #grubyzaklad z @hdeck. Oficjalnie ogłaszam, że ja wygrałem, a @hdeck przegrał. Hańba mu!
Wyniki po 3 miesiącach:
@hdeck -22,6kg
@buchajacy_rog -28,7kg
Ale wiecie co? Tak naprawdę jestem w ciężkim szoku, że on wytrwał w tym zakładzie i tak zawzięcie walczył. Nie spodziewałem się tego po nim, także... Rywalu mój, gratuluję drugiego miejsca i znakomitych efektów ( ͡º ͜ʖ͡
luke-dolla7 +936
W celu ratowania dzietności rząd powinien wprowadzić nakaz rodzenia dzieci przez witaminki. Specjalnie powołany minister ds. dzietności na podstawie listy kobiet w wieku 18-35 lat sprawdzałby które już urodziły, a które jeszcze nie dopełniły obowiązku. Losowałby dla każdej ilość dzieci od 2 do 4, tak aby współczynnik dzietności przekraczał 2,1. Te, które miałyby partnerów - dostają miesiąc na dokonanie aktu prokreacji, te które partnera nie mają - są zapładniane przez samców rozpłodowych
Uwielbiam sobie po powrocie z pracy zdjać buty, skarpety, przebrać na dresowo-polarowo, opędzlować obiado-kolację, odpalić gierkę, wiedząc że jutro wolne i mogę zarwać nockę, z talerza zjeść ostatni gryz sałaty z pysznym szczypiorkiem, gdy gra się kończy ładować, zobaczyć że na epicu za darmo Borderlands Handsome Collection. Wsłuchać się w mruczenie kota wtulającego się w moje ubrania leżące na łóżku.
Mimo tego że jestem spłukany przez tę chińską grypę, to jednak w takiej chwili czuję się dobrze.
Nic mnie chwilowo nie boli, jestem najedzony, mam dach nad głową, nie muszę słuchać dziamgania jakiejś starzejącej się się żony, czy innej #!$%@?ącej konkubiny, zakładam polarek, bo lubię świeże, rześkie powietrze z otwartego balkonu po którym dudni deszcz. Zaraz na drugim monitorze odpalę jakiś serial/film o którym sfrustrowani Youtuberzy brzydko mówią dla wyświetleń(może jakiś z DC)
Teraz Youtuber tłumaczy mi dlaczego film który lubię, jest gówniany(to chyba jakaś moda w ostatnich latach;)).
Do wybory pół Monsterka z wczoraj, albo kawka z dzisiaj;)
Wedle kolegów i koleżanek z pracy jestem #przegryw , bo nie mam kredytu na mieszkanie, nie mam używanego auta klasy średniej(mam dwa tańsze, łącznie warte pewnie 5k, jak się jeden popsuje, to jadę drugim).
Nie mam żony/konkubiny, więc nie tylko przeryw, ale i podejrzany.
Ale przynajmniej ja, jak już sobie kogoś przyprowadzę raz na rok, to nikogo nie zdradzam ze złości/nudów/zemsty, czy 10 innych powodów, dla których robią to obgadujący mnie ludzie z pracy.
Szczególnie koleżanki z pracy, które uważają się minimum za mocne 7/10, bo umieją w filtry i edycję zdjęć na telefonie(więc normalny facet nie ma prawa się oprzeć jak tylko skiną palcem, także coś ze mną nienormalnego, trzeba obrabiać dupę), a w realu nie dał bym im 5/10, choć nie lubię oceniać ludzi po wyglądzie, to mój penis już lubi.
Dobra, idę grać, trzymajcie się tam w tym przegrywie, który tak naprawdę jest wygrywem, nie dajcie się zniszczyć przez normictwo tak normickie, że nawet inne normiki wyzywają ich od normikiów/basic bich/beciaków malujacych się na chadów. Jesteście OK.
@drzuo: nie, już od święta stosuję, jak nie mogę zasnąć, nie paiętam kiedy ostatnio... chyba że to oświadczenie co właśnie zrobiłeś, to spokojnego wieczoru, pewnie nie będzie takiego ciśnienia, chyba że jesteś w wieku i fazie niszczenia sobie libido coraz to dziwniejszymi filmikami, to pewnie po północy druga runda? Jakiś bondage będzie odpalany, czy inny rough anal?
Komentarz usunięty przez autora