Wpis z mikrobloga

Jak się jest kobieta to nie powinno się mówić, że się miało więcej niż 2 partnerów seksualnych. Mężczyźni mają jakieś dziwne kompleksy na ten temat i ilość większa niż 2 będzie ich odstraszać. Uważam, że takie kłamstwo jest dozwolone w takiej sytuacji, bo kobiety są inaczej postrzeganie jeśli chodzi o s--s. Dlatego dziewczyny jeżeli ktoś się was pyta to max 2, nie jest to kłamstwo tylko walka przeciwko mizogini. #takaprawda #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@madziax3: ja tam mam w------e ile kobieta miała partnerów przede mną i liczę na to samo, nie sugeroj się opinią lokalnych ekspertów. Nawet nie wiem jaki sens miało by pytanie o to kobiety.
  • Odpowiedz
@madziax3: Jak się ma mizoginia do oceniania człowieka na podstawie liczby partnerów seksualnych? Nijak. Kobiety też mogą na facetów patrzeć przez pryzmat liczby ich partnerek seksualnych tylko wtedy jest to ok, bo robią to kobiety?
  • Odpowiedz
mężczyźni nie są dyskryminowani na żadnej płaszczyźnie

@madziax3: totalnie, różowe mają w dupie twoje zarobki, posiadanie auta, szczególnie byle jakiego, wzrost, zakola, zarost czy mięśnie ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@Illidank: Nie obchodzi mnie Twoje sprzecznie, przegrywie.
Problemy facetów: ZAK0LA, BRAK PAR NA TINDERZE, ŻE JESZCZE MAM SIĘ SAMEMU UTRZYMAĆ?
Problemy kobiet: gwałty, molestowanie, mizoginia
  • Odpowiedz
@madziax3: Wielokrotnie swoim partnerkom mówiłem, że mnie to nie interesuje i nie ma to dla mnie znaczenia. Najpierw przytakiwała a później mi dziurę w brzuchu wierciły, że muszą o tym porozmawiać. Wydaje mi się, że to z wami jest jakiś problem.
  • Odpowiedz