Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +1339
Miałem sąsiada autystę, 33 lata, fascynat kosmosu, fantastyki, filozofii, Człowiek. Mieszkał z Ojcem, inżynierem w firmie lotniczej , Matka zmarła na raka jak miał 12 lat. Pracował w klasycznym "ochronnym" januszeksie. Miał lunetę, którą nie raz patrzylismy w niebo. W 2017 dorobił się refraktora, zabrał go na pola w nocy niedaleko osiedla, naszły go miejscowe sebiksy, skopały jego, zniszczyły sprzęt. Powiesił się tydzień później.:( Spij spokojnie Michał.
#feels
#feels
Kasahara +6
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
- Największy skandal dnia - grupka osób skatowała mężczyznę. Szokujący film. Na wykopie oczywiście w ramach uproszczenia wrzucone zostało tylko samo katowanie - to że został skatowany chwilę po tym, jak latał za jedną osobą z maczetą (prt, str, twt) to absolutnie zbędny dla wykopków fragment, który można, a nawet trzeba pominąć.
- George Floyd zmarł przez n-------i, a to że w trakcie śmierci od paru minut miał na szyi kolano policjanta, a nawet ledwo wychrząkał że nie może oddychać (wapost, prt, str), nie miało na jego śmierć absolutnie żadnego wpływu.
- Antifa nakręca się na polowanie na białoskórych i ich zabijanie, Antifa płaci czarnoskórym żeby uczestniczyli w protestach. wszystko oczywiście po to żeby zniszczyć białą cywilizację, nie wiadomo jeszcze po co i dlaczego, ale jeszcze się dowiemy. Antifo, wykop was przejrzał, wykop już wie...
- Nienawiść do czarnoskórych to wina czarnoskórych. Weszło z 800 plusów, gorące. Zanim skomentujesz przeczytaj poniższe.
- Policjant oberwał w twarz od osoby, której wyrwał i wyrzucił telefon, którym nagrywała po kolei policyjne odznaki, żeby było mniej dowodów na jego udział w akcji? Policja jest ofiarą, niewyobrażalna skala przemocy wobec policji!
- W ogóle policja w USA to się tylko broni, a nie atakuje nikogo. Policjant na koniu nadjeżdża, a policjant broni się po prostu taranując koniem osobę. Policjant popycha przechodnia w obronie przed atakiem w formie krzyczenia "leave him alone". Policjant spokojnie idąc broni się przed osobą, która idzie przed nim spokojnie chodnikiem, rozpryskując na niej nieznaną mi substancję od tyłu głowy. Rozpryskiwanie czegoś dookoła z samochodu w trakcie szybkiej jazdy to też tylko obrona. (prt, str, twt)
#usa #protest #bekazprawakow #neuropa #antykapitalizm
https://twitter.com/JakeNelsonMN/status/1267131246787919875/photo/2
Komentarz usunięty przez autora
Jak na uderzenie w głowę z ogromną siłą takim dużym kamieniem to szybko udało mu się pozbierać, myślałem że go zabili albo że będzie rośliną
@tpap: bo się bronił? i Ty zamierzasz pouczać na temat manipulacji i przemilczeń? Bo co? Można zabijać, kraść i gwałcić, bo trafił się pretekst? Protestujący czytają w USA takie posty jak Twój i
Niszczenie małych biznesów dla monopolu korporacji. To że czegoś nie rozumiesz, nie znaczy że jest nieprawdą.
Komentarz usunięty przez moderatora
@tpap: łooo panie XD
@djtartini1: pokazuję że sytuacja nie jest zero-jedynkowa
@djtartini1: nie, ale jest to coś czego jak najbardziej się spodziewałam. to są skutki systemowego rasizmu i skrajnej odmiany kapitalizmu.