Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +1339
Miałem sąsiada autystę, 33 lata, fascynat kosmosu, fantastyki, filozofii, Człowiek. Mieszkał z Ojcem, inżynierem w firmie lotniczej , Matka zmarła na raka jak miał 12 lat. Pracował w klasycznym "ochronnym" januszeksie. Miał lunetę, którą nie raz patrzylismy w niebo. W 2017 dorobił się refraktora, zabrał go na pola w nocy niedaleko osiedla, naszły go miejscowe sebiksy, skopały jego, zniszczyły sprzęt. Powiesił się tydzień później.:( Spij spokojnie Michał.
#feels
#feels
Kasahara +6
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
- Największy skandal dnia - grupka osób skatowała mężczyznę. Szokujący film. Na wykopie oczywiście w ramach uproszczenia wrzucone zostało tylko samo katowanie - to że został skatowany chwilę po tym, jak latał za jedną osobą z maczetą (prt, str, twt) to absolutnie zbędny dla wykopków fragment, który można, a nawet trzeba pominąć.
- George Floyd zmarł przez n-------i, a to że w trakcie śmierci od paru minut miał na szyi kolano policjanta, a nawet ledwo wychrząkał że nie może oddychać (wapost, prt, str), nie miało na jego śmierć absolutnie żadnego wpływu.
- Antifa nakręca się na polowanie na białoskórych i ich zabijanie, Antifa płaci czarnoskórym żeby uczestniczyli w protestach. wszystko oczywiście po to żeby zniszczyć białą cywilizację, nie wiadomo jeszcze po co i dlaczego, ale jeszcze się dowiemy. Antifo, wykop was przejrzał, wykop już wie...
- Nienawiść do czarnoskórych to wina czarnoskórych. Weszło z 800 plusów, gorące. Zanim skomentujesz przeczytaj poniższe.
- Policjant oberwał w twarz od osoby, której wyrwał i wyrzucił telefon, którym nagrywała po kolei policyjne odznaki, żeby było mniej dowodów na jego udział w akcji? Policja jest ofiarą, niewyobrażalna skala przemocy wobec policji!
- W ogóle policja w USA to się tylko broni, a nie atakuje nikogo. Policjant na koniu nadjeżdża, a policjant broni się po prostu taranując koniem osobę. Policjant popycha przechodnia w obronie przed atakiem w formie krzyczenia "leave him alone". Policjant spokojnie idąc broni się przed osobą, która idzie przed nim spokojnie chodnikiem, rozpryskując na niej nieznaną mi substancję od tyłu głowy. Rozpryskiwanie czegoś dookoła z samochodu w trakcie szybkiej jazdy to też tylko obrona. (prt, str, twt)
#usa #protest #bekazprawakow #neuropa #antykapitalizm
@tpap: tutaj akurat bym się wstrzymał z osądem bo to jednak koń, nie zawsze da się zapanować idealnie tym bardziej że koleś tam gwizdał żeby ostrzec, ale z całą resztą się zgadzam jak najbardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@ZbrodniarzMariuszBejger: nie pochwalam ani grabieży, ani ataku na tego człowieka, ale kurczę, latał z maczetą za innymi, czego się mógł spodziewać?
@tpap: Rzucali butelkami w gościa z maczetą. Czego mogli się spodziewać?
@ZbrodniarzMariuszBejger: Które z wymienionych akcji widzisz na filmiku z zajścia?
Nigdzie nie napisałem, że wszystkiego winien jest ten mężczyzna. Zwróciłem tylko uwagę, że on też ponosi część winy, bo gdyby nie biegał z
@HarvestinSeason: nie było mi dane to przeczytać
@ZbrodniarzMariuszBejger: jakieś źródło? Bo poza wykopem nic takiego nie ma. Wszyscy piszą jedynie, że gość krzyczał coś o "defend neighbourhood", co jednak ma kompletnie inny wydźwięk.
Tym bardziej jak kogoś gonił z maczetą gdzie jest dużo ludzi którzy nie znają całego przebiegu zdarzeń, i jak widzą że ktoś kogoś goni z ostrym przedmiotem to wiadomo że przybiegną pomóc ściganemu i rzucą się na napastnika.