Aktywne Wpisy
amozetoostatniraz +314
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Pan_krecik +738
- Legitymacja Trumpa do sprawowania władzy po impeachmencie jest wyjątkowo słaba
- Odpowiedź na pandemię to żart, najpierw pieprzy o tym że to tylko przeziębienie, potem zmienia retorykę o 180 i robi klasyczny dla siebie "ja już dawno wiedziałem, lepiej od epidemiologów, ale nikt mnie nie słuchał".
- 40 milionów ludzi bez pracy
- W trakcie gdy wybuchają niepokoje społeczne i sytuacja jest mega napięta Trump prowadzi wojenkę z Twitterem
- Wychodzi z WHO jak obrażona dziewczynka w trakcie empidemii
- Teraz gada o strzelaniu do protestujących, są filmiki gdzie policja strzela gumowymi kulami wprost w dziennikarzy z kamerą
Amerykanie mają po prostu dość najbardziej beznadziejnej administracji w historii.
#neuropa #4konserwy #usa #polityka
@alphabeta: nie demokratyczny kandydat, a kandydat Demokratów. To zupełnie inne pojęcia...
Nie ma żadnego rzetelnego raportu porownującego przeciętne IQ w różnych krajach świata i nie jest możliwe w obecnej chwili sporządzenie takiegoż raportu, no chyba że wskazesz mi np. północnokoreańską adaptację WAIS-R.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
https://www.denverpost.com/2020/05/29/denver-post-photographer-pepper-balls-george-floyd-protest/
A tutaj brutalne zamieszki i bohaterska postawa
@Kozajsza: W historii US&A były większe protesty, dlatego wniosek, że ta administracja jest najbardziej beznadziejna w historii(!) z przesłanki jaką są zamieszki jest kiepską manipulacją.
-ludzie wychodzą na ulice bo czuja się bezsilni i zdradzeni przez panstwo i policję Polska: ludzie palą tęcze bo nie lubią całujących się gejów xD
@The_Orz: Ale to w USA tak nie działa że ktoś u góry na szczeblu nawet stanowym o tym decyduje, tam jest duża decentralizacja po prostu biali i bogaci w swoich dzielnicach mogą decydować na co idą pieniądze z lokalnych podatków a oni z biedniejszymi nie chcą się dzielić. Szkoły w białych dzielnicach są lepiej dofinansowane
@Karbon315: tak tak bo trzeba strzelac do protestujacych albo aresztowac dziennikarzy zeby powstrzymac chuliganow w tym czasie rabujacych sklepy xd
ale jak przyjac taka retoryke wzgeldem marszu niepodleglosci to sracie ogniem