Wpis z mikrobloga

wierzysz że wyborcy PiSu nie będący płatnymi trollami albo politykami tej partii wiedzą co to twitter xD?

@revente: ciekawe czy ta walka o nowy elektorat przyniesie jakieś skutki. Przeciętny wyborca PiS nie porusza się po internecie poza stronami typu wp.pl czy Onet. I to już taki na wyższym poziomie ogarniania technologii - czyli na przykład moja matka, pisząca na klawiaturze dwoma palcami wskazującymi.
@Kempes: Zjednoczone Sprzedawczyki murem za Sasinem, nie dziwi mnie to, dostali pewnie nową ofertę dla swoich rodzin to bronią Sasina.
Bo co z tego że umowę z Gazpromem podpisał komunista z PiSu i co z tego że pozew złożyło PO, ważne że kasa wpadła za rządów PiS i to jest zasługa tylko rządu PiS. Debile głosujący na rząd uwierzą bo wiedzą tyle ile im Kurski, Sakiewicz i Karnowscy powiedzą.
hmm to jak to w końcu jest z Najwyższą Izbą Kontroli? Jest instytucją niezależną czy nie?

@stanley_: No ale przeczytaj co ten NIK zarzuca Pawlakowi - nietrzymanie się instrukcji negocjacyjnych. Cała reszta to tezy PiSowskiego ministra.

"działania ministra gospodarki dot. negocjowania w latach 2009-2010 umów z Rosją dot. dostaw gazu były prowadzone w znacznej części bez wymaganego umocowania w postaci zatwierdzonej instrukcji negocjacyjnej, a po zatwierdzeniu takich instrukcji część uzgodnień była
Chciałbym tylko przypomnieć, że to Waldemar Pawlak podpisał umowę z Gazpromem do 2037 roku i nawet KE uznała, że cos jest nie tak, przez co skróciła umowę do 2022 roku. To, że Jasiński w 2006 podpisał kontrakt z Gazpromem, nie ma nic do rzeczy, bo w tamtym czasie nie mieliśmy innej alternatywy na gaz. Także jak już oracie kogoś to warto najpierw zaznajomić się z faktami.

@Nanuno:
1) Kłamiesz, nie podpisał.
@rzep: Udowodnij mi to co piszesz, czyli to, że Pawlak nie podpisał niekorzystnej dla nas umowy z Gazpromem, a zrobił to Jasiński. Czekam na legitne źródło.