#anonimowemirkowyznania Witam Mirków i szwagrów Sprawa jest prosta chciałbym zacząć chodzić na divy lecz mam jedynie jeden lęk, że coś złapie,pewnie jakby choroby weneryczne nie istniały to byłby to dla mnie regularny sport, czy od masażu erotycznego da się czymś zarazić ? Może.macie jakieś wskazówki ? #divy #roksa #divyzwykopem #s--s
@AnonimoweMirkoWyznania: masaż - serio chcesz w-----ć tyle samo albo prawie tyle samo, żeby laska CI zjechała na ręcznym ? Idź do normalnej Divy za stawke 300-400 i jej nie liż po prostu i to wszystkie zalecenia ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚
@AnonimoweMirkoWyznania Czy Ty serio myślisz, że co druga na mieście ma wenery czy co? Przecież to jest jakiś margines, a zachowujesz się jakby to była normą...
Felek: Ta, margines xD na bank, zwłaszcza w tych waszych po parę stowek, które przed wami przyjmują meneli albo budowlańców po 12godzinnych zmianach i trzech innych dziwkach (i ich patogenach) w tym tygodniu xD @JimBeaver69: jeśli mu to sprawia przyjemność to w czym problem? Czy musi spełniać wasze zasady żebyście przyjęli go do wykopowego klubu k-------y?
jeśli mu to sprawia przyjemność to w czym problem? Czy musi spełniać wasze zasady żebyście przyjęli go do wykopowego klubu k-------y?
@AnonimoweMirkoWyznania: No różne są te przyjemności, ale dla mnie masaż to prawie tak bez sensu jak striptiz i snapchatowe abonamenty na nudeski. No chyba, że by się kończył ustami to wtedy inna gadka ( ͡°͜ʖ͡°) Nie ma czegoś takiego jak wykopowy klub k-------y
@AnonimoweMirkoWyznania: już widzę jak menel, który pije najtańsze berbeluchy idzie na dziwki za 400 czy 500 złotych - jak on ledwo na tanią wódkę ma, a co dopiero o dobrych dziwkach myśleć. I nawet gdyby jakimś cudem się zdecydował to będzie to oznaczało, że przez resztę miesiąca musi w--------ć pasztet albo nawet nic XD.
@AnonimoweMirkoWyznania: koleżanka z oazy parafialnej szybciej Ci coś sprzeda, bo na bank wyruchał ją latynos z wymiany studenckiej (true story). Zdziwiłbyś się jak laski "porządne" potrafią się p-------ć byle gdzie "bo był przystojny". Idź do dobrej, co ma dobre opinie i tyle.
@AnonimoweMirkoWyznania: idź zawsze rano żeby być pierwszym i żeby ona była świeża oraz żeby uniknąć spotkania typa na schodach któremu połykała Czytaj opinie na garsonierze Wybierz 10/10 Szukaj mlode po opiniach które dobrze robią Unikaj agencji i Ukrainek Najlepiej studentki które przyjmują
Zabawa z AR-15 na strzelnicy, a potem do baru na 4 piwka i powrót do domu samochodem ( ͡º͜ʖ͡º) Zaczyna mi się coraz bardziej podobać w tej Ameryce ( ͡º͜ʖ͡º)
Witam Mirków i szwagrów
Sprawa jest prosta chciałbym zacząć chodzić na divy lecz mam jedynie jeden lęk, że coś złapie,pewnie jakby choroby weneryczne nie istniały to byłby to dla mnie regularny sport, czy od masażu erotycznego da się czymś zarazić ?
Może.macie jakieś wskazówki ?
#divy #roksa #divyzwykopem #s--s
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ecfb5140054036b426bc6cd
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@JimBeaver69: jeśli mu to sprawia przyjemność to w czym problem? Czy musi spełniać wasze zasady żebyście przyjęli go do wykopowego klubu k-------y?
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: No różne są te przyjemności, ale dla mnie masaż to prawie tak bez sensu jak striptiz i snapchatowe abonamenty na nudeski. No chyba, że by się kończył ustami to wtedy inna gadka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie ma czegoś takiego jak wykopowy klub k-------y
@AnonimoweMirkoWyznania: już widzę jak menel, który pije najtańsze berbeluchy idzie na dziwki za 400 czy 500 złotych - jak on ledwo na tanią wódkę ma, a co dopiero o dobrych dziwkach myśleć. I nawet gdyby jakimś cudem się zdecydował to będzie to oznaczało, że przez resztę miesiąca musi w--------ć pasztet albo nawet nic XD.
Idź do dobrej, co ma dobre opinie i tyle.
Czytaj opinie na garsonierze
Wybierz 10/10
Szukaj mlode po opiniach które dobrze robią
Unikaj agencji i Ukrainek
Najlepiej studentki które przyjmują