Aktywne Wpisy

zyxinx +2244
#dom #nieruchomosci #deweloper #polska
[Nawiązując do wpisu z dnia 8.06.25r. : ]( https://wykop.pl/wpis/81872839/dom-nieruchomosci-prawo-deweloper-mirki-i-mirabelk/strona/1 )
Po akcji ze zrywaniem kartki informacyjnej o usunięciu wiaty przez jednego z sąsiadów postanowiłem iść krok dalej i wydrukowałem 23 kopie i wrzuciłem każdemu mieszkańcowi do skrzynki na listy, żeby mieć pewność że każdy jest poinformowany. Widać, że któryś z sąsiadów bardzo się pieklił z tego powodu, bo postanowił wrzucić mi tą
[Nawiązując do wpisu z dnia 8.06.25r. : ]( https://wykop.pl/wpis/81872839/dom-nieruchomosci-prawo-deweloper-mirki-i-mirabelk/strona/1 )
Po akcji ze zrywaniem kartki informacyjnej o usunięciu wiaty przez jednego z sąsiadów postanowiłem iść krok dalej i wydrukowałem 23 kopie i wrzuciłem każdemu mieszkańcowi do skrzynki na listy, żeby mieć pewność że każdy jest poinformowany. Widać, że któryś z sąsiadów bardzo się pieklił z tego powodu, bo postanowił wrzucić mi tą
źródło: po akcji
Pobierz
CoDwa +537
Gastronomia w Polsce:
- Wynajęcie lokalu po poprzednim upadłym gastro
- Zatrudnienie studentów i Ukraińców na umowę zlecenie albo na czarno
- Fura BMW za 500k w leasing bo hehe będzie koszty generować
- Składniki z marko typu sery z plastiku i sosy z mazutu
- Ustawienie ceny placków z serem na min 50zł a napojów na 18zł + sosy za 8zł + pudełko za 5 + dowóz 10
- Wynajęcie lokalu po poprzednim upadłym gastro
- Zatrudnienie studentów i Ukraińców na umowę zlecenie albo na czarno
- Fura BMW za 500k w leasing bo hehe będzie koszty generować
- Składniki z marko typu sery z plastiku i sosy z mazutu
- Ustawienie ceny placków z serem na min 50zł a napojów na 18zł + sosy za 8zł + pudełko za 5 + dowóz 10
źródło: 51tbTAc_huopFuFqQOrZLx84lcY0vIM9VUJDdweO,wat
Pobierz

@VDrakkainen:
@aseeon_: Trochę trafiłeś xD Już raz to puściłem i po x generacjach wreszcie doszło do końca. Zwycięskiego węża nazwałem Grześ. Oczywiście nie spodziewałem się ze dojdziemy tak daleko toteż nie przygotowałem się na taką ewentualność. Grześ odszedł jak prawdziwy mężczyzna. Wywołując wyjątek,
Komentarz usunięty przez moderatora
@LazyInitializationException: Pseudolosowych ( ͡° ͜ʖ ͡°) W obrębie generacji (2000 osobników) każdy ma jabłka w tych samych miejscach(ten sam seed w generatorze) ale seed się zmienia co generację.
Komentarz usunięty przez moderatora
No ale z drugiej strony teraz selekcje wygrywają węże które lepiej sobie radzą z konkretnym układem jabłek. Więc która metodą szłoby lepiej? Nie wiem nie znam się ( ͡° ͜
nie wiem czy widziałeś, mocno w temacie :D