Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kvbn: to nie wiem, nigdy nie miałem boxa, zawsze tylko kity, ale kiedyś chciałem przyoszczedzic na grzale do norda i wymienić wate, ale to nic nie dało, więc albo była sama grzała spaloną na amen albo dałem za dużo waty.
Niech wypowie się ktoś bardziej ogarnięty w temacie
  • Odpowiedz
  • 1
@kvbn no to już wiem za mało przy siatce, ja cotton gods rozwarstwiam na 3, jeden usówam albo wogóle nie dzielę tylko idzie cały, dziś akurat robiłem I dałem cały I jest ok.
  • Odpowiedz
@Popo44: Dzizaas:D za duzo odejmujesz z grubosci nie powinno byc w zasadzie odejmowaje prawie wcale. W kanaly malo tak jak na filmiku Darth Vapera. Ta bawełna ma tam przechodzić ze znacznym oporem.
  • Odpowiedz
@AdamKSC: @Ariul: @vieniasn: @Popo44: Dałem więcej waty pod mesha, mniej w kanały. Dobrze chmurzy, smaczek też jest ale nadal pozostał taki dziwny, leciutki, charakterystyczny smak - identyczny zapach wydaje mesh podczas przypalania go. Co poradzić? Dać nowy mesh bez przypalania czy jak?
  • Odpowiedz
@kvbn: Ogólnie to jest kwestia tego że jeśli zakładasz bez rekawiczek to zostawiasz resztki naskórka, poza tym są takie małe niewidoczne bawełniane nitki (czy coś w ten deseń) które sie wypalą po 1 dnym zbiorniczku mniej więcej. I wtedy ten posmak znika. Można po zrobieniu setupu zalać grzałke lq i wtedy podpalić zapalniczką i tym sposobem usuwamy ten naskórek i mikroniteczki. Ale tak jak mówie jeden zbiorniczek i smak powinien
  • Odpowiedz