Wpis z mikrobloga

#warframe
Nowy hotfix i...
K---a, czyżby nareszcie dobre augumenty?
Tylko tego Saryna trochę nie rozumiem. 1. nie znam nikogo kto by biegał bez radaru (chyba, że index) 2. jak wróg obrywa DoTem to widzisz słupki obrażeń przez ścianę anyway.
Ale Atlas i Nidus, c-c malina!
Mam dostęp do wszystkich jakby ktoś chciał po taniości (za symboliczną opłatą).
brass - #warframe
Nowy hotfix i...
K---a, czyżby nareszcie dobre augumenty?
Tylko ...

źródło: comment_1589996287e7ELeAK6CeiT2I165fFOQj.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brass: Bardzo interesuje mnie sposób tworzenia nowych augmentów w DE.
Z jednej strony mamy augment do Saryn, który jest bezużyteczny bo zainfekowanych wrogów i tak widać.
Z drugiej strony mamy augment do Valkyr który dodaje 200%CC i 200%dmg (na 260%CC+ które możesz osiągnąć modując pazury) zmieniając jej stopę w b---ę atomową.
  • Odpowiedz
@Savire510:
stopę?
A co sądzisz o Atlasie? Będę go musiał konkretnie przebudować - miałem wcześniej 2 mody do efficiency, hunter adrenaline i arcane energize. Teraz przynajmniej 3 z 4 wydają się zbędne. Ogólnie energia to tylko bonus na tym, szybkość + damage to jest prawdziwy gain.
Decay ruble zależy od duration czy power str? A nie, fixed na 5 na sekundę. Czyli przy 1500 musiałbyś nie uzyskać ani jednego rubla
  • Odpowiedz
@brass: jej heavy attack podczas 4 to pięta w czoło.
Atlas od reworka zawsze był dobry, tylko mało ludzi nim gra. Landslide co prawda będzie darmowy, ale ta petrifikacja nie, więc nie szalej tam pod 100% efficiency, bo samo wejscie na 1400 rubble będzie udręką.
  • Odpowiedz
@Savire510:
Możnaby zamiast petryfikacji utylizować drugi augument pod landslide który automatycznie petryfikuje wrogów dookoła (zostawia ślad).
Aczkolwiek to tylko na mocniejszych, bo normalnie to ja landslidem wszystko 1shotuje dookoła.
Mam dwie wolne umbra formy (i trzecia będzie z tego NW), może mu jedną wsadzę?
Możesz się podzielić swoim buildem?
  • Odpowiedz
@brass: Nigdy nie minmaxowałem Atlasa. Nie mam żadnego builda do pokazania. Wiem, że jest mocny, ma miliard armora, wiem że pięściami zadaje po kilkadziesiąt tysięcy dmg, aleeee nie lubię nim grać.

Moja dzisiejsza przygoda z Atlasem to było kupienie augmenta, wsadzenie go, odpalenie jednej misji na terytorium licza,"hmmm augment działa", skończenie misji i odstawienie go na półkę na kolejny rok.
¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz