Może nie widać tego na pierwszy rzut oka ale to jest:
Awokado faszerowane pastą z wędzonego dorsza
100g wędzonego dorsza 2 jajka 40g majonezu 25g śmietany 140g awokado 25g kiełków Po gałązce szczypiorku, koperku, pietruszki Pieprz, sól Sok z cytryny
Awokado przekroić na pół, obrać ze skórki, wydrążyć część wnętrza i skropić powstałe łódeczki sokiem z cytryny. Wydrążone awokado, dorsza i jajka rozgnieść widelcem lub zblendować. Dodać posiekane zioła, śmietanę, majonez, doprawić i wymieszać. Powstałą pastą nafaszerować połówki awokado, ułożyć na kiełkach.
Może nie widać tego na pierwszy rzut oka ale to jest:
Awokado faszerowane pastą z wędzonego dorsza
100g wędzonego dorsza
2 jajka
40g majonezu
25g śmietany
140g awokado
25g kiełków
Po gałązce szczypiorku, koperku, pietruszki
Pieprz, sól
Sok z cytryny
Awokado przekroić na pół, obrać ze skórki, wydrążyć część wnętrza i skropić powstałe łódeczki sokiem z cytryny.
Wydrążone awokado, dorsza i jajka rozgnieść widelcem lub zblendować. Dodać posiekane zioła, śmietanę, majonez, doprawić i wymieszać.
Powstałą pastą nafaszerować połówki awokado, ułożyć na kiełkach.
MAKRO:811kcal 40B 66T 9W
Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw
I bloga ziemniakizostaw
Miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw