Wpis z mikrobloga

większość polaków nigdy nie piła dobrej kawej, więc co za różnica czy rozpuszczalna czy nie

@Im_from_alaska: ja nie piłem w Polsce nigdy kawy. zaczalem dopiero doic ja w UK, gdzie poznalem dzieki turasom prawdziwy smak parzonej kawy. tak samo bylo z kebabem. turasy spoko ludzie.
  • Odpowiedz
dorosły, odpowiedzialny człowiek zapewnia sobie 8h snu (chyba, że #!$%@?ł się w kaszojady, wtedy sam sobie zrobił pod górkę)

@LosBigosLocos: 8 h to chyba 10 letnie dziecko. Dorosły 6-7h wystarczy. Byle sen był dobry. Bez stresu w regularnych godzinach wygodny materac.
  • Odpowiedz
@LosBigosLocos: nie mam pojęcia jak zmieścić się w 6h, które mi zostają między pracą a snem. To musi być egzystencja polegającą tylko na siedzeniu w domu i oglądaniu tv. Gdzie czas na ugotowanie? Jakieś 1.5h, siłownia z prysznicem i przygotowaniem się 2.5h, zakupy 1h, samo jedzenie 1h co już na start daje 6 a gdzie chwilą relaksu? Jakaś rozmowa z różowym, może spacer. Po prostu się nie da. Śpię 5-6
  • Odpowiedz
@wam116: przygotowanie śniadania, drugiego śniadania, obiadu, podwieczorku, kolacji spokojnie wyjdzie 1.5h. jeśli chodzi o siłownie to ubranie sie, dojechanie, umycie i wychodzi minimum 2h. Jedzenie może nie powinno się znaleźć w tym zestawieniu, ale nawet jeśli je usunę zostaje mi 1h na 'relaks'
  • Odpowiedz