Dziś wpadł Zbąszynek... jestem tutaj po raz pierwszy od.... w #!$%@? czasu. I w końcu jakas praca za pomocnika.
Sieci trochę wymienili w Porażynie, jakieś naprawy po drodze, zwolnienia, a czas jazdy tak rozciągnięty, że nawet gdyby jechać 100km/h zamiast 140 to i tak by trzeba bylo stać w Opalenicy, a w Zbąszynku przed czasem byśmy byli. Ale nie ma co narzekać.
Griffin 010 sprawuje się fajno, jedynie co to można było wyłapać kolejny mankament. W kab. 1 jest dość głośno gdy uruchomi się sprężarka. No cóż ¯_(ツ)/¯
Jeszcze jedno info Dziś mija rok od założenia konta i mojego pierwszego wpisu. Przegrywam żyćko z Wami już tak długo i mam ochotę na więcej (✌゚∀゚)☞ Liczę, że zaangażowanie w #barylkakrwi oraz content, który wrzucam nt. kolei, #krwiodawstwo, gotowania i innych pierdół Wam pomaga i dostanę od Was za to na te #urodziny po plusie. ʕ•ᴥ•ʔ
A dziś\/ 27 101 CZARTORYSKIpomocnik 12:00 Poznań Główny - Zbąszynek 13:06 72 100 CZARTORYSKIpomocnik 16:13 Zbąszynek - Poznań Główny 17:14_
A na foto bonus - Pt47 65 przejeżdżający przez stację Zbąszyń, którego dziś mijaliśmy(。◕‿‿◕。)
@wanghoi: ogólnie całkiem spoko jak dla mnie to trochę niskie ale to ja jestem niewymiarowy i czujka dymu chyba jest trochę za nisko za każdym razem Czołem #!$%@?ę Jak wychodzę przedziału maszynowego ogólnie jeśli chodzi o wygodę to tak bym powiedział że 6,5/10 może 7.
@wanghoi: No fotel to niestety nie jest to samo co husarz albo Vectron materiał jest coś taki szorstki podłokietniki nie do końca wypełnione ale ogólnie nie jest najgorzej
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
Dziś wpadł Zbąszynek... jestem tutaj po raz pierwszy od.... w #!$%@? czasu. I w końcu jakas praca za pomocnika.
Sieci trochę wymienili w Porażynie, jakieś naprawy po drodze, zwolnienia, a czas jazdy tak rozciągnięty, że nawet gdyby jechać 100km/h zamiast 140 to i tak by trzeba bylo stać w Opalenicy, a w Zbąszynku przed czasem byśmy byli. Ale nie ma co narzekać.
Griffin 010 sprawuje się fajno, jedynie co to można było wyłapać kolejny mankament. W kab. 1 jest dość głośno gdy uruchomi się sprężarka. No cóż ¯_(ツ)/¯
Jeszcze jedno info
Dziś mija rok od założenia konta i mojego pierwszego wpisu. Przegrywam żyćko z Wami już tak długo i mam ochotę na więcej (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Liczę, że zaangażowanie w #barylkakrwi oraz content, który wrzucam nt. kolei, #krwiodawstwo, gotowania i innych pierdół Wam pomaga i dostanę od Was za to na te #urodziny po plusie. ʕ•ᴥ•ʔ
A dziś\/
27 101 CZARTORYSKIpomocnik
12:00 Poznań Główny - Zbąszynek 13:06
72 100 CZARTORYSKIpomocnik
16:13 Zbąszynek - Poznań Główny 17:14_
A na foto bonus - Pt47 65 przejeżdżający przez stację Zbąszyń, którego dziś mijaliśmy(。◕‿‿◕。)
#atencyjnymaszynista #100twarzykolejarzy #kolej #podroze #pociagi #pkp #intercity #poznan #zbaszynek #atencyjnyniebieskipasek #chwalesie
Komentarz usunięty przez autora
@Pociongowy: to nie tylko tutaj takie cuda, na całej trasie Wrocław - Rzeszów siódemka wyrabia się w rozkładzie rozpisanym na 150/160 ヽ( ͠°෴ °)ノ