Wpis z mikrobloga

No ale czyja to wina, że ktoś inny nie potrafi zarobić 10k? Tylko znajomi Szumiego się bogacą? No chyba nie. Tak działa to wszędzie przecież. Zawsze są masy, które jebią najgorsze gówno za minimalną, część klasy średniej i bogaci.
@kondziorakrobata: Nie za bardzo rozumiem dlaczego znajomosci to coś złego? Ja przez studia, wyjazdy, imprezy itd. poznałem wiele osób. Niektórzy z nich są teraz politykami, niektórzy przedsiębiorcami, niektórym nie wyszło w życiu. Dlaczego mam się teraz tego wstydzić i tego nie wykorzystywać?
Tak samo w druga stronę. Sadze, ze 90% kontraktów jakie robiłem to było właśnie przez znajomosci lub jakaś referencje, normalna sprawa. Co więcej, nie wstydzę się tego, jestem dumny,
@ortofosforan: Dzieciaku, nawet znajomości nie zrobią Ci "milionów" w kilka dni. Co prawda są takie przypadki, ale to jest pewnie z 5 osób na 40mln państwo. Wszędzie się trafią takie przypadki, czy to w Polsce, czy w Niemczech.

Znajomości są ważne, ale samemu też można coś osiągnąć, tylko trzeba ruszyć dupę #!$%@?, a nie jedyne co pisać "ale #!$%@? państwo, rucha mnie w dupę, #!$%@?ć PiS".

Znajomości można samemu wyrobić, można
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Velsey:

jestem pewny, że gdyby powstał rząd składający się z wykopków to w rok Polska stałaby się drugim Singapurem

Ło Panie, najgorsze byłoby jednak twarde prawo.
W kraju rządzonym przez wypok za jazdę w terenie zabudowanym 60km/h byłoby rozstrzelanie