Aktywne Wpisy

Lewusx +21
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
źródło: BA4022A9-3F40-4EAB-8812-D2BF92C19A69
Pobierz
PanNieznanypl +47
Moim problemem nie jest #praca w #korposwiat tylko ogólnie praca na etacie, marnowanie najlepszych 8 godzin życia każdego dnia, za pieniądze jakiekolwiek by nie były to nie mające żadnej wartości w porównaniu do tego czasu którego nikt nie zwróci, życie mija jak przez palce, a my jesteśmy szczurami w tym kołowrotku, jedyny mój sposób na życie to #biznes nie widzę siebie na etacie tyrajacym do końca

2. Na trasie trafiasz na jakiegoś kolarza.
3. Wyprzedza cie.
4. Górka.
5. Podjeźdżasz jak Marco Pantani na siedząco wyprzedzając kolarza.
6. Kolarz lekko zdziwiony, bo myślał chyba, że trafił na stuleje.
7. Trzymasz dalej mocne tempo.
8. Widzisz, że chyba wszedłeś facetowi na ambicje.
9. Na plecach masz ciągle jego światło.
10. Ciśniecie koło 35 km/h.
11. Po 2-3 km, kolarz włacza dopalacz.
12. Siadasz mu na kole.
13. Momentami po głowie chodzi ci, żeby odpuścić bo tempo jest masakryczne.
14. Ciśniesz za nim kilka kilometrów.
15. Już blisko domu, więc to ty dajesz petardę i go wyprzedzasz.
16. Kolarz chyba mocno zdziwiony, bo wydaje mi się, że myślał, że zostałem w tyle.
17. Skręcasz.
18. Uwielbiam jeździć moim skuterem.
#pasta #heheszki #szosa
Komentarz usunięty przez moderatora
Na liczniku 43
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1589890788xQQdqNih4rXTresWf8oq4E.jpg
Pobierz@PanJanuszTrzeci: No to jak ktoś daje 350 watów przez godzinę to nie potrzebuje skutera by jechać 45 km/h. Tamten post potraktowałem jako
Kiedyś trenowałem w klubie przez 6 lat, teraz już tylko dla przyjemności. Diete mam z pudełek, ale tylko dlatego, że zacząłem
Co do ftp to nie do końca rozumiem sens przeliczania tego na kilogram, a już w szczególności na płaskim. Czy masa dodaje
No to ja mam identycznie z tym, że dla rozmaicenia czasami startuję jakiś wyścig wokół komina lub jadę w weekend na ustawkę z chłopakami w pierwszej grupie - wtedy mi się odechciewa tych interwałów bardzo szybko