Aktywne Wpisy
PrawaRenka +271
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +59
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
cześć mirki i mirabelki, teraz jak to piszę to zastanawiam się czemu nie zadałem tego pytania na wykopie wcześniej
czy tylko ja tak mam jako facet, czy ktoś z was też tak ma, że nie podoba wam się makijaż? i tutaj żebyście zrozumieli o co mi chodzi - bo pewnie jest dużo osób, które podzielają moje preferencje na tym etapie - nie chodzi mi o to, że nie lubicie mocnego/przesadzonego makijażu. chodzi mi o to, że (zarówno pod kątem estetycznym jak i seksualnym) makijaż mnie odrzuca, nawet najmniejszy. mam nie tak mało znajomych, które nie używają makijażu w ogóle (głównie Ukrainki), znam kilka vlogerek czy innych aktorek, które na youtube występują bez makijażu i to te osoby najbardziej mi się podobają, wydają mi się bardziej fajne, charyzmatyczne i w ogóle mają jakiś "charakter" w moim odbiorze (tutaj też zaznaczę, żebyście nie zrozumieli mnie źle, szanuję gusta innych i nie jest to jakiś pojazd po różowych, które makijażu używają, to tylko opis moich odczuć i preferencji)
zadaję to pytanie bo ciekawi mnie czy ktoś ma podobne preferencje czy to nietypowe