Wpis z mikrobloga

No i kwestia markowania marki ,, FIAT '' jak chodzi o nowe zmiany dla mnie MOTORYZACYJNE w tym przypadku Fabryka FIATA w KATOWICACH powinna bycia zadowolona bo robie jej reklame grzecznosciowe i przy okazji planuje odbieranie aut z KATOWIC☺️ dla mnie marki ,, FIAT '' stawiam na Polske Motoryzacje powiedzmy i dania zarabiania Polskiej Fabryce Motoryzacyjnej dla tego pod uwagi biore takie auta jak np.
1-FIAT DOBLO 1.9JTD - Osobowo -Dostawczy .
2-FIAT GRANDE PUNTO - Hetchbeck
3-FIAT GRANDE PUNTO ABARTH - Hotchack
4-FIAT BRAVO - SEDAN
5-FIAT COUPE Sport - COUPE .
6-FIAT DUCATO - Dostawczy - Towarowy .
Powiedzmy bo chce markowania Patriotyzmu Konsumenckiegodla tego planuje odbierania aut tego typu dla mnie na swoje prywatne potrzeby co 8lat kolejny model , bo tyle maksymalnie wytrzymuje moje auto , wiec licze bo FIAT mile mnie zaskoczy wytrzymaniem maksymalnie 10lat .
W tym przypadku Polska Firma powinna bycia spokojna o fakt odbierania aut od nich i liczenia na Autoryzowany Serwis ASOpowiedzmy bo chce wspierania swojej Polskiej Gospodarki dla tego chce brania tylko auta Krajowe w tym przypadku i jedyny warunek auto musi bycia z KATOWIC na blachach SK czyli jak mawia sie przez mojego ojca Chrzestnego jak dla mnie auto z PRESTIZEM lepszym od PASSATA b5 - , Bo Kto BOGATEMU ZABRONI .

#motoryzacja #samochody #fiat #gospodarka
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@emulegator: Kiedyś jeszcze w gimbazie był taki Michał co zawsze był przygotowany na lekcje, zawsze miał zadania domowe, dobrze się uczył itp. Pewnego dnia pojechałem na rower i koło Biedronki jak chciałem przejechać na drugą stronę ulicy(jechałem po ścieżce rowerowej przy chodniku) patrzę na prawo- nic nie jedzie, na lewo też no to jadę, a że światło miałem zielone to niczego się nie bałem i później jeszcze przez park jechałem
  • Odpowiedz
@emulegator: Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem.
  • Odpowiedz