Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rafxyz44 zgadzam się z przedmówcą, jak ktoś pamięta tylko kilka najlepszych kawałków Kultu, to mu się to może nie kleić muzycznie, ale Kazik zawsze lubił takie klimaty. Piosenka, jak piosenka na pewno mniej kontrowersyjna niż niektóre starsze kawałki.
  • Odpowiedz
piosenka miała 1,5 mln wyświetleń i była w karcie na czasie przez kilka dni, więc faktycznie "nikt" jej nie słyszał

@pacjent_0: no i dotarla na 1 miejsce listy trojki, no ale wiadomo, nikt nic nie slyszal
  • Odpowiedz
@rafxyz44: Ci ludzie mentalnie są 30 lat w dupę za naszym światem. Ten k---s od zakazu handlu w niedzielę stwierdził, że żabka nie może być placówką pocztową, bo nie można tam kupić znaczka xd Tak samo ludzie jarkacza dalej myślą, że radio i telewizja państwowa to główne źródło informacji i rozrywki
  • Odpowiedz
@ponik_kolny: Ale wiesz ze dla większości ludzi, dla których nie było internetu odkąd tylko pamiętają to jednak telewizja to główne źródło informacji, rozrywki może trochę mniej. Potem wystarczy już tylko wmówić wszystkim ze wszyscy poza nami kłamią i masz monopol na informację.
  • Odpowiedz
@kubson93: z każdym rokiem coraz mniej co widać na przykład po regularnym spadku nakładu gazet. Ostatnią osobą, którą znam j która oglądała tv była moja śp babcia. Moi rodzice 60+ nawet nie maja w domach telewizorów.
  • Odpowiedz
@rafxyz44: o piosence wiedziałam, ale jakoś nie miałam chęci przesłuchania, aż do momentu afery. Teraz już prawie znam na pamięć, bo wszędzie ją puszczają. No i słaba nie jest, taka typowa jego twórczość.
  • Odpowiedz