Wpis z mikrobloga

#android #java #programowanie #tapeta Skończyłem pierwszą wersję swoje tapety na Androida, ponieważ na market będę wrzucał z reklamami, to dziś do 22:30 będzie do pobrania bez reklam: https://dl.dropboxusercontent.com/u/55028256/NeonShiftWallpaper.apk

Dajcie znać jakby był jakiś problem, testowałem tylko na 2 urządeniach. Na pewno jest problem z tym, że tapeta się nie obraca jak trzeba, może być problematyczne na tabletach.

@Caishen, @tygry, @filip_k, @sraczusia, @wysuszony, @jimmyF, @Froto, @BartoszCoyote, @Szarlejowiec, @gangstaproblasta, @energy19, @le1t00, @franaa, @11mariom

Zeszło trochę dłużej niż się spodziewałem, bo wystąpiły podczas pracy problemy takie jak Operation Metro Conquest czy Grand Bazaar Rush..

Jutro wrzucam na Playa
Visher - #android #java #programowanie #tapeta Skończyłem pierwszą wersję swoje tapet...

źródło: comment_R2e6ZqwL360cTFLka0M19ZTO2Ngiyy5g.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Visher: Chodzi bardzo dobrze, nie zacina się tak więc chyba spoko zobaczę potem jak się zmieni animacja jak go podładuję (aktualnie ma 37%).
  • Odpowiedz
@Visher: u mnie trochę przycinki łapie (ale takie nawet nie sekundowe) :(. Skąd pobiera % baterii? bo u mnie telefon pokazuje 59%, a Twoja tapeta 58%.

No i największy problem: nie wygasza mi ekranu.
  • Odpowiedz
@Visher: na galaxy s2 z neatrom działa ok, ekran się wygasza, procenty się zgadzają, tylko bateria leci w oczach. W porównaniu z innymi animowanymi tapetami (np. Magic Butt lub Starfield) zużycie prądu jest bardzo duże. Poza tym fajna apka. Myślałeś o dodaniu innych kolorów?
  • Odpowiedz